Koncz Gábor, a Kossuth- és Jászai Mari-díjas színész a napokban töltötte be 75. életévét, ám ajándékára még várnia kell egy kicsit. Második kisunokája ugyanis egy hónap múlva érkezik.

A színészt kisebbik lánya, Regina tavaly lepte meg első unokájával, a kis Lilivel és most idősebbik lánya, Tekla is hamarosan anyai örömök elé néz. A csöppség érkezését augusztus elejére várják és születésével egy újabb hölggyel bővül majd a család.
A nagypapa kezdetben reménykedett, hogy Teklának kisfia lesz, aki majd tovább viheti a Gábor nevet, ugyanis családjában nagy múltra tekint vissza a Gábor keresztnév. "Nálunk 300 évre visszamenően minden elsőszülött fiú Gábor volt, nálam akadt el a hagyomány" - árulta el Koncz Gábor a 8.08 - Minden Reggel műsorában.

Forrás: MTI/Zih Zsolt

Ennek ellenére a színész nagyon boldog, hogy érkezik az újabb unoka és már közös programokon töri a fejét. Azt is elárulta azonban, hogy jobban félti a kicsiket, mint amikor ő volt apa.
"Viszem majd őket motorcsónakkal, hogy szokják a sebességet, a lányaimat is mindig vittem magammal. Gyakran dobálom Lilit fel az égbe, azt nagyon szereti, de azért vele nem vagyok már olyan bátor, mint régen a saját gyerekeimmel."

Sátrastól dobták ki Puskás Petithttp://www.life.hu/legykepben/20130714-puskas-peti-szineszt-kidobtak-satraval-egyutt-egy-kertbol.html Kirabolták Kárpáti Rebeka szépségkirálynőthttp://www.life.hu/legykepben/20130712-karpati-rebeka-miss-universe-hungary-2013-lekeste-a-balaton.html Munkásszállóban lakott Bódi Gusztihttp://www.life.hu/legykepben/20130711-bodi-guszti-szulofalujaban-nagyecseden-folklor-musorral-szorakoztat.html Túl heves volt a zenész - Leszakadt az ágy alattahttp://www.life.hu/legykepben/20130712-az-irigy-honaljmirigy-tagjai-sipos-peti-sipos-tomi-es-kabai.html Kerülték egymást Tornóczky pasijaihttp://www.life.hu/legykepben/20130713-tornoczky-anita-a-balaton-soundon-szorakozott-ott-volt-ferje-es.html Szokatlan módon lazul Danny Bluehttp://www.life.hu/legykepben/20130712-danny-blue-illuzionista-nem-iszik-alkoholt.html Csalók próbálják lehúzni a humoristáthttp://www.life.hu/legykepben/20130712-ihos-jozsef-humoristat-kato-neni-megszemelyesitojet-csalok-probaljak-atverni.html