Glee (sorozat) sorozat színész Cory Monteith
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vancouveri hotelszobájában holtan találták Cory Monteith színészt, aki a Glee - Sztárok leszünk sorozaban játszott - írja a TMZ celebhírportál.

Meghalt Cory Monteith színész, akit Vancouverben, akire vasárnap hajnalban a hotelszobájában találtak rá. A sztár szóvivője röviden megerősítette a hírt. A 31 éves kanadai sztár Finn Hudson szerepében tűnt fel a Fox csatorna sikersorozatában. Halálhíre nemcsak rajongók millióit, hanem egész Hollywoodot sokkolta. Utoljára a Los Angeles-i repülőtéren fotózták le a barátnőjével, a 26 éves Lea Michelle színésznővel. Mindketten a kamerába mosolyogtak.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A hírek szerint este egy baráti társasággal együtt vett ki egy szobát egyetlen éjszakára, majd a csapat elindult a belvárosba. A színész egyedül tért vissza a szállodába. A személyzetnek az vált gyanússá, hogy délig nem hagyta el a szobáját, ezért ellenőrizték azt. A sztár már akkor halott volt, amikor a rendőrség a helyszínre érkezett. Halálának körülményeit vizsgálják.

Monteith-nek 16 éves korától voltak drog- és alkoholproblémái, emiatt többször lopott az iskolatársaitól és a családjától, hogy fizetni tudjon. 19 évesen elvonóra küldték, amiért később nagyon hálás volt. 2013 márciusában bejelentették, hogy ismét elvonóra megy, ahonnan április végén engedték ki.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.