A sztár bejelentette eljegyzését, miután szerelme, Matthew Mosshart egy romantikus, karibi nyaralás során megkérte kezét.

Összeköti az életét Kelly Osbourne és Matthew Mosshart: a 28 éves televíziós híresség elárulta, hogy kedvese karibi nyaralásuk során letérdelt előtte Anguilla szigetén és feltette a nagy kérdést. "Mi csak szeretnénk együtt maradni örökre!" - kommentálta a hírt a sztár.

Forrás: AFP
A jegyespár

Kelly a Hello magazinnak büszkén mutogatta saját tervezésű, csillogó jegygyűrűjét, amelynek különlegessége még, hogy apja, Ozzy Osbourne egyik ékszerére hasonlít. A lilahajú celeblány és Matthew 2011-ben találkozott a szupermodell Kate Moss esküvőjén és azóta együtt járnak. Úgy fogalmazott: "Soha nem éreztem magam ennyire közel egy emberhez."

 

Divatbotrányok: Kelly Osbourne topformábanhttp://www.life.hu/legytrendi/20130514-divatbotranyok-kelly-osbourne-celeblany-hizasa-es-fogyasa.html Megint visszahízott Kelly Osbournehttp://www.life.hu/ez-zsir/20130430-kelly-osbourne-celeblany-elengedte-magat-es-visszahizott.html Kelly Osbourne-nak epilepsziája van?http://www.life.hu/gyogyulj/20130310-kelly-osbourne-epilepszias-az-orvosok-tesztje-szerint.html Drámai dolog történt Kelly Osbourne-nalhttp://www.life.hu/szorakozz/20130308-kelly-osbournenak-rohama-volt-korhazba-kerult.html Fogyókúrázni segít a 31 kilót leadott Kelly Osbournehttp://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20130108-a-karcsu-kelly-osbourne-enekesno-megmutatja-a-noknek-hogyan-kell.html