Balaton Sound 2013 Andy Vajna menyasszony szerelem Palácsik Tímea bizalom
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világhírű producer a botrányos fotók ellenére bízik menyasszonyában.

"Szeretem Timit, és továbbra is megbízom benne" - így reagált Andy Vajna a Borsban megjelent fotókra. Ezeken menyasszonya, Palácsik Timi egy ismeretlen férfit ölelgetett a Balaton Soundon, majd állítólag egy hotel felé vették az irányt - írja a Blikk. A filmes producer azt mondta, ismeri a fiatalembert: ő Timi leendő sógorának fivére.

Forrás: Andy Vajna - Fotó: Tuba Zoltán [origo], Palácsik Tímea - Tv2
Forrás: Andy Vajna - Fotó: Tuba Zoltán [origo], Palácsik Tímea - Tv2

Hozzátette: korábban is bulizott már a barátnőjével, és bizonyára a jövőben is fog, ezzel szerinte nincs gond. Ahogy a Life.hu is megírta, a modell lány - aki Damu Roland exe - és a filmes guru még tavaly nyáron költözött össze, és már az esküvőt tervezgették.

Alkoholt is találtak az elhunyt színész szobájábanhttp://www.life.hu/legykepben/20130716-cory-monteith-a-gleesztarjanak-hotelszobajaban-allitolag-alkoholt-es-mas-anyagokat.htmlÚjra összejött gyermeke anyjával a TV2 sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/20130716-nador-david-a-voice-versenyzoje-ujra-osszejott-kislanya-edesanyjaval.htmlVőlegénye elől menekül az egykori megasztároshttp://www.life.hu/legykepben/20130716-nkuya-sonia-a-megasztar-egykori-versenyzoje-volegenye-elol-bujkal-londonban.htmlTöbbszázan jelentkeztek az Attraction meghallgatásárahttp://www.life.hu/legykepben/20130716-az-attraction-a-britans-got-talent-gyoztes-magyar-latvanyszinhaza-tancos.htmlSaját lakást vesznek Radics Gigiékhttp://www.life.hu/legykepben/20130705-radics-gigi-es-csaladja-koltozesi-terve-megvaltozott.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.