Közel 900 tehetség jelentkezett az Attraction táncos meghallgatására, amelyet hétfőn tartottak a Thália Színházban- tudta meg a Life.hu.

A hatalmas tömegből kétszáz főt néztek meg személyesen az Attraction tagjai, akik a nap végéra 18 főre csökkentették az esélyesek számát.

Forrás: MTI/Beliczay László


"Most elkezdünk együtt és egyénileg is próbálni, és néhány hét alatt kiderül, hogy kik azok, akik helyet kapnak az Attraction csapatában"- árulta el Szűcs Zoltán, a csapat vezetője, aki szerint lehet, hogy nem ez volt az utolsó castingjuk. "Akár mind a 18 főt tudnánk használni, de minimum 8 fővel bővülnie kell a csapatunknak ahhoz, hogy a másfél órás show műsorunkat színpadra tudjuk állítani. Ha most nem találunk elég embert, lehet, hogy visszahívunk olyanokat, akik esetleg most kiestek a rostán, vagy akár pótmeghallgatást tartunk azoknak, akik nem tudtak eljönni a hétfőire. Mihamarabb bővülnünk kell, hiszen egy angliai turnéra készülünk, illetve rengeteg megkeresésünk van. Édes teher számunkra eldönteni, hogy a sok lehetőség közül épp melyikkel éljünk. Egyelőre Magyarország maradt a bázis, de ez akár meg is változhat, hiszen rengeteget kell ingáznunk. Most előfordult olyan, hogy két utazás közt mindössze egy fél napot tudtunk itthon tölteni"- tette hozzá Szücsi.

Mi lesz Bálint Antónia anyajegyével?http://www.life.hu/legykepben/20130705-balint-antonia-leszedeti-anyajegyet-vagy-sem.html Saját lakást vesznek Radics Gigiékhttp://www.life.hu/legykepben/20130705-radics-gigi-es-csaladja-koltozesi-terve-megvaltozott.html Texasban nyaral Jaksity Katahttp://www.life.hu/legykepben/20130702-jaksity-kata-magyar-musorvezeto-amerikaban-texasban-tolti-a-nyarat.html Vőlegénye elől menekül az egykori megasztároshttp://www.life.hu/legykepben/20130716-nkuya-sonia-a-megasztar-egykori-versenyzoje-volegenye-elol-bujkal-londonban.html Családja megérezte, hogy mire készül az egykori Regős Bendegúzhttp://www.life.hu/legykepben/20130716-olvaszto-imre-az-indul-a-bakterhaz-cimu-film-foszereploje-ongyilkossagot.html