Lindsay Lohan színésznő botrány sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy komolyabb vagyont keres a botrányhős színésznő, aki megállapodott Oprah Winfrey cégével, hogy egy nyolcrészes dokusorozatban elmeséli az elmúlt időszakban átélt nehézségeit.

Lindsay kétmillió dollárt, vagyis több mint négyszáz millió forintot kap a vallomásáért. A hírek szerint nem túl egyszerűen állt kötélnek: Oprah emberei négy hónapon át tárgyaltak a színésznővel, mire megszületett a megállapodás. A botrányhősnő a szerződés értelmében kap maga mellé két asszisztenst és egy stylistot is.

Forrás: AFP
Forrás: AFP



Lindsay nem először köt jó üzletet életében: a Playboy például 1 millió dollárt fizetett neki azért, hogy félmeztelenül kamera elé álljon. Ugyanakkor finoman szólva nem tud jól bánni a pénzzel: bevételei ellenére többmilliós adótartozást halmozott fel, és nagyon sokba került neki a több ellene folyó per is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.