Megtalálták Paul Bhattacharjee testét egy szikla tövében, Seaford közelében. Egy hete tűnt el egy londoni színházból.

Már csak a holttestét találták meg Paul Bhattacharjee-nek Kelet-Sussexben, egy sziklánál. A Casino Royale című James Bond-film sztárjának egy hete veszett nyoma. Július 10-én látták utoljára, amikor kijött a Royal Court Színház próbáiról és egy közeli metróállomás felé sétált - írja a Daily Mail.

Az 53 éves brit színész szemtanúk elmondása szerint jó kedélyű volt. Este 9-kor barátnőjének még küldött egy SMS-t, ezután senki nem hallott felőle, és bejelentették eltűnését. Családja és barátai, köztük 24 éves fia is végig bízott abban, hogy Paul épségben előkerül, mert szerintük ez az eltűnés nem rá vall. A rendőrség azonban megerősítette, hogy az ő holttestére bukkantak.
Így játszott Paul egy Shakespeare-darabban még tavaly:

 

Rendőrök vitték el Konta Barbara férjéthttp://www.life.hu/legykepben/20130718-konta-barbara-magyar-szineszno-ferjet-a-rendorok-vittek-el-a.html Erzsébet: "Jöhetne a dédunoka, szabadságra akarok menni"http://www.life.hu/legykepben/20130717-erzsebet-kiralyno-most-mar-johetne-az-a-dedunoka-mert-szabadsagra.html Öngyilkos lett egy férfi a Corvin Plázábanhttp://www.life.hu/legykepben/20130717-ongyilkos-lett-egy-ferfi-budapesten-a-corvin-bevasarlokozpontban.html 2 millió dollárt kap életéért Lindsay Lohanhttp://www.life.hu/legykepben/20130716-lindsay-lohan-amerikai-szineszn-oprah-winfrey-amerikai-musorvezetotol-ket-millio.html Falra mászott Keresztes Ildikóhttp://www.life.hu/legykepben/20130716-keresztes-ildiko-az-xfaktor-egykori-mentora-hajmereszto-mutatvanyt-hajtott-vegre.html