A brit királynő is rábólintott a törvényjavaslatra, így már Angliában és Walesben is engedélyezik az azonos nemű párok házasságát.

Történelmi pillanat - II. Erzsébet is hozzájárult ahhoz a törvényjavaslathoz, amely az azonos neműek házasságát engedélyezi Angliában és Walesben. Így az érintettek jövő nyártól már törvényesen is házasodhatnak - írja a Huffington Post.

Forrás: Thinkstock

A kulturális miniszter azt mondta: "A házasság a társadalmunk alapköve, és most már független a nemtől, így a brit társadalom minden tagja elkötelezheti magát. A törvény elfogadása óriási teljesítmény" - lelkendezett a politikus. Hozzátette: ez egy történelmi pillanat, amely sok ember életét rendezi majd át, és alig várja az első ilyen hivatalos ceremóniát.

Valószínűleg lesz melegházasság Franciaországbanhttp://www.life.hu/szeress/20130202-elfogadta-a-meleghazassagot-engedelyezo-cikkelyt-a-francia-nemzetgyules.html Rendőrök vitték el Konta Barbara férjéthttp://www.life.hu/legykepben/20130718-konta-barbara-magyar-szineszno-ferjet-a-rendorok-vittek-el-a.html Erzsébet: "Jöhetne a dédunoka, szabadságra akarok menni"http://www.life.hu/legykepben/20130717-erzsebet-kiralyno-most-mar-johetne-az-a-dedunoka-mert-szabadsagra.html Öngyilkos lett egy férfi a Corvin Plázábanhttp://www.life.hu/legykepben/20130717-ongyilkos-lett-egy-ferfi-budapesten-a-corvin-bevasarlokozpontban.html 2 millió dollárt kap életéért Lindsay Lohanhttp://www.life.hu/legykepben/20130716-lindsay-lohan-amerikai-szineszn-oprah-winfrey-amerikai-musorvezetotol-ket-millio.html