műsorvezető ruházati cikk olcsó Iszak Eszter öltözködés táska
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Viva TV műsorvezetője mindig és mindenhol nagyon divatosan jelenik meg, első ránézésre azt gondolnánk, hogy vagyonokat költ öltözködésre. De ez nem így van - tudta meg a Life.hu.

A törékeny műsorvezetőnő öltözködése trendi és hibátlan, pedig Eszter nem drága darabokból állítja össze ruhatárát.
"Ha egy dizájner ruhát kell választanom vagy helyette másik tíz ruhadarabot, akkor az utóbbit választom. Csak egy márkás táska van a holmijaim között. Ezt viszont hétköznapokon is hordom, mert direkt egy olyan darabot választottam, amit nem csak az operabálba tudok felvenni, mivel ez egy kicsit sportosabb. De elegáns is tud lenni, attól függ, mivel viseli az ember. Nagyon vigyázok rá, azért nem mindig és nem mindehová hurcolom. Magyarországon sokkal kényelmesebben vásárolok, mint például Rómában, ahol mostanában elég sok időt töltök a kedvesemnél, Ákosnál" - árulta el Eszter egy új designüzlet megnyitóján, ahol a magyar tervezőket ünnepelték.

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu
Fotó: Rostás Bianka/Life.hu

Nézd meg az új designüzletet galériánkban!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.