Az amerikai színésznő az egyik főszereplője a Pupi Avati olasz rendező által Rómában készülő filmnek. Hatalmas felfordulást okozott a sztár jelenléte az olasz fővárosban.

Róma központjában, a Piazza del Popolo terén vették fel az Un ragazzo d'oro (Aranyifjú) című film első jeleneteit Sharon Stone-nal. A római Termini pályaudvaron és a forgatás helyszínén is rajongók tömege kísérte végig a sztárt, aki laza öltözetben jelent meg, nem úgy, mint legutóbb, amikor átlátszó blúzából megcsodálhatta mindenki formás melleit. A forgatásról készült képeket itt nézhetitek meg.

Forrás: Northfoto


A film forgatókönyvét Avati és fia írta. A történet egy fiatalemberről szól, akit Riccardo Scamarcio alakít, az olasz mozi egyik jelenlegi férfibálványa. Az aranyifjú elhunyt édesapja önéletrajzi könyvét akarja megjelentetni, így találkozik a Stone játszotta középkorú kiadóval. A férfi, akinek már jegyese is van, belehabarodik a nála idősebb nőbe.
Az olasz lapok szerint a filmben Stone és Scamarcio között csak csókjelenetet lehet majd látni. Az 1938-ban Bolognában született Avati számos díjat kapott már pályafutása során. Többek között az olasz Oscar-díjnak számító David di Donatello díjat a Fiatalok voltak (1989) forgatókönyvéért és a Máshol jár a szív (2003) rendezéséért.

Forrás: MTI

 

Megláttuk Sharon Stone melleit - fotóhttp://www.life.hu/szepulj/20130705-sharon-stone-szineszno-melltarto-nelkul-setalgatott-parizsban.html Sharon Stone elcsábított egy szállodatulajdonost?http://www.life.hu/szeress/20130606-sharon-stone-szinesznot-hirbe-hoztak-hogy-a-szallodatulajdonos-michael-wudykaval.html Megcsókolta Sharon Stone Kate Mossthttp://www.life.hu/szorakozz/20130409-sharon-stone-szineszno-es-kate-moss-modell-csokolozott-egy-arveresen.html 55 évesen is gyönyörű Sharon Stonehttp://www.life.hu/life/galeria/20130308-fotokon-akkor-es-most-sharon-stone-szineszno-az-elemi-oszton.html Íme Sharon Stone valódi arcahttp://www.life.hu/szepulj/20120913-sharon-stone-megmutatta-rancait-smink-nelkul-mutatkozott.html Madonnát utánozva mellbimbót mutatott Sharon Stonehttp://www.life.hu/legytrendi/20120629-madonnat-utanozva-mellbimbot-mutatott-sharon-stone.html Fiatal fiúval hetyeg Sharon Stonehttp://www.life.hu/tested-lelked/20120531-sharon-stone-uj-pasija-egy-27-eves-ferfi-martin-mica.html