Ő kapta a legjobb színésznőnek járó arany szobrocskát idén, mégsem nála van a díj.

Jennifer Lawrence szülei lenyúlták kislányuk hőn áhított Oscar-díját. A színésznő elárulta, hogy ők felügyelik a szobrot Kentuckyban - írja a Today.com. "Furcsán éreztem magam, hogy az én házamban van kirakva, negatív kisugárzása volt" - mondta a 22 éves sztár.

Forrás: AFP


A színésznő, aki a ceremónián elesett, mielőtt átvette a díjat, a Napos oldalban játszott szerepéért kapta a legrangosabb filmes elismerést.  Lehet, hogy ezt a kellemetlen élményt szeretné elfelejteni, ezért inkább száműzte a lakásából. Most szülei házában díszeleg a zongorán.

Jennifer Lawrence-nek van a legszexibb humorahttp://www.life.hu/szepulj/20130515-lifenight-ok-a-legszexisebbek-a-victorias-secret-modelljei-szerint-.html Jennifer Lawrence mellei nem bírtak magukkalhttp://www.life.hu/szepulj/20130404-lifenight-jennifer-lawrence-oscardijas-szineszno-a-napos-oldal-sztarja-majdnem.html Jennifer Lawrence bőrét kiütések és hólyagok lepték elhttp://www.life.hu/legykepben/20130305-jennifer-lawrence-oscardijas-szineszno-rettegett-uj-filmje-a-mystique-forgatasatol.html Jennifer Lawrence máris feketére váltotthttp://www.life.hu/szepulj/20130226-jennifer-lawrence-oscardijas-szineszno-feketere-festette-a-hajat-a-dijatado.html Jennifer Lawrence elesett, mielőtt átvette az Oscarthttp://www.life.hu/szorakozz/20130225-jennifer-lawrence-terdre-esett-a-lepcson-az-oscardijatadon.html