VV Ágica Való Világ Szögeczki Ági sztár RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kissé megkésve, de szombaton végre megszületett Szögeczki Ági első gyermeke - észlelte a Life.hu.

A hírt maga a boldog kismama osztotta meg a nagyvilággal a legnagyobb közösségi oldalon. "Hahó Nagyvilág! Patrick Fazzolari vagyok. 2013. 07. 20-án bújtam ki Anya pocakjából. Mindketten jól vagyunk, és nem tudunk betelni egymással, de Apával és Nagyival is hasonló a helyzet" - írta az újságíróvá vált Ágica, aki sok viszontagságos év, érzelmi és anyagi nehézség után olasz kedvese oldalán találta meg a boldogságot és Magyarországon adott életet első gyermekének. Gratulálunk az újdonsült családnak!

Fotó: Szabó Balázs
Fotó: Szabó Balázs

Elhunyt Dennis Farina színész - 69 éves volthttp://www.life.hu/legykepben/20130722-elhunyt-dennis-farina-azinesz-az-arizonai-scottsdaleben-aki-rendorbol-lett.htmlItt nézheted élőben a királyi baba érkezéséthttp://www.life.hu/legykepben/20130722-katalin-hercegno-korhazat-ahol-vilagra-hozza-gyermeket-itt-nezheted-eloben.htmlNem fakad könnyekre a nosztalgiázástól a zenészhttp://www.life.hu/legykepben/20130719-karacsony-janos-lgt-egyuttes-tagja-nem-sirja-vissza-a-tabani.htmlCsaládapa helyett hős lett Farkas Bercihttp://www.life.hu/legykepben/20130719-farkas-bertalan-urhajos-nagyobb-sztar-kulfoldon-mint-itthon.htmlGyermekéért harcol a megasztáros énekesnőhttp://www.life.hu/legykepben/20130722-nkuya-sonia-egykori-megasztaros-hazamenekult-londonbol-es-gyermek-elhelyezesi-pert.htmlSzabó Zsófi összejött a TV2-es főnökévelhttp://www.life.hu/legykepben/20130722-szabo-zsofi-osszejott-a-tv2es-fonokevel-nagy-tamas-grandeval-aki.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.