Gryllus Dorka Kulka János színész könnyek megemlékezés sztár Fullajtár Andrea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Véres lábnyomokkal az ingjén, zaklatottan emlékszik vissza a tatárszentgyörgyi romagyilkosság áldozataira Kulka János.
Kulka a tatárszentgyörgyi bírósági tárgyalás jegyzőkönyvéből idézi fel a négy évvel ezelőtti rettenetes tragédia perceit egy megemlékezésben. A közismert színész könnyeivel küzdve mondja el a gyermekgyilkosságról szóló részt, mialatt hófehér ingére véres lábnyomokat vetítenek. Ez volt az a romagyilkosság, melynek során édesapja mellett az ötéves Robika is életét vesztette.

Forrás: origo/Pályi Zsófia
Forrás: origo/Pályi Zsófia


Az X Kommunikációs Központ a Bőrük volt a bűnük című megemlékezés sorozatban Gryllus Dorka, Fullajtár Andrea és Nagy Zsolt is részt vállalt. A sorozatban megemlékeznek arról a második világháború óta nem látott faji indítékú támadássorozatról, amelyet romák ellen indítottak és amelynek során hatan meghaltak, többen súlyosan megsebesültek. A feltételezett támadókat elfogták, ügyükben 2013 nyarán születhet ítélet.
Magyar hullát találtak egy bőröndben Londonbanhttp://www.life.hu/legykepben/20130724-magyar-no-holttestere-bukkantak-londonban-egy-borondben.htmlMa kiderül, kit vettek fel egyetemrehttp://www.life.hu/legykepben/20130724-ma-este-derulnek-ki-a-felsooktatasi-felveteli-ponthatarok.htmlCicciolina kissé kikerekedetthttp://www.life.hu/legykepben/20130723-cicciolina-staller-ilona-kikerekedett.htmlMagyar lány lett Miss Jamaicahttp://www.life.hu/legykepben/20130723-gina-hargitay-magyar-szarmazasu-szepseg-lett-miss-jamaica.htmlÁgyba vinnék VV Évát a rehabonhttp://www.life.hu/legykepben/20130724-vv-eva-egykori-villalakot-az-elvonon-is-kornyekezik-a-pasik.htmlMajdnem belehalt a fogyókúrába Gregor Bernadetthttp://www.life.hu/legykepben/20130724-gregor-bernadett-szineszno-veszelyes-fogyitablettat-szedett-majdnem-tragedia-lett-belole.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.