Magyar nő holttestére bukkantak a brit fővárosban egy bőröndben, egy erdős területen.

Őrizetbe vettek Londonban egy 29 éves férfit egy magyar nő halálával összefüggésben. A holttestet egy bőröndben fedezték fel az északnyugat-londoni Barnet kerület Mill Hill városrészében, egy sportpálya közelében, erdős területen, még vasárnap délután. Kiderült, hogy az áldozat egy 20-as éveiben járó magyar nő - tudósít az MTI.

Forrás: Thinkstock
Illusztráció

Az őrizetbe vett férfit jelenleg is kihallgatják, azt nem tudni, hogy magyar állampolgár-e. A londoni magyar nagykövetség konzuli osztályán azt mondták, hogy a Scotland Yard nem lépett kapcsolatba a képviselettel, de ez nem is feltétlenül várható akkor, ha a londoni rendőrség közvetlenül eléri az áldozat hozzátartozóit. A Scotland Yard továbbra is tanúkat keres. Azok jelentkezését várják, akik látták, hogy valaki egy nehéz, fekete, kerekekkel ellátott bőrönddel közlekedett a környéken július 18-án a városrész erdős területéhez vezető utcákon. Azok is jelezzék, akik tudnak arról, hogy környezetükben az elmúlt napokban eltűnt egy fiatal nő.

Magyar lány lett Miss Jamaicahttp://www.life.hu/legykepben/20130723-gina-hargitay-magyar-szarmazasu-szepseg-lett-miss-jamaica.html Ágyba vinnék VV Évát a rehabonhttp://www.life.hu/legykepben/20130724-vv-eva-egykori-villalakot-az-elvonon-is-kornyekezik-a-pasik.html Majdnem belehalt a fogyókúrába Gregor Bernadetthttp://www.life.hu/legykepben/20130724-gregor-bernadett-szineszno-veszelyes-fogyitablettat-szedett-majdnem-tragedia-lett-belole.html Jön az újabb hőségriasztáshttp://www.life.hu/legykepben/20130723-szerdatol-masodfoku-hosegriasztast-rendel-el-az-antsz.html Megúszta a vizes kalandot Lalihttp://www.life.hu/legykepben/20130723-lali-az-ejjelnappal-budapest-sztarja-atuszta-a-balatont.html