Buborék Pezsgőfesztivál fesztivál habzóbor pezsgő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sztárokkal, pezsgőkülönlegességekkel és habzóborokkal nyílt meg a budapesti Erzsébet téren az Origo Buborék Fesztivál, amely július 25-28. között várja a gasztroélményekre vágyó látogatókat.

A fesztivál célja, hogy a fogyasztók megismerkedhessenek a hazai piacon elérhető buborékos italokkal, melyek egyre népszerűbbek itthon is.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu
Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

A fesztivál megnyitóján jártunk. A galériáért klikk a képre.

Lehetőség nyílik világhíres márkák és újonnan debütált tételek felfedezésére s olyan italok "tesztelésére", amiket csak ritkán vagy egyáltalán nem kínálnak poharaztatva a vendéglátóhelyek. Ha tehát szereted a pezsgő italokat, és nyitott vagy az új élményekre, ne hagyd ki ezt a fesztiválkülönlegességet, ahol az italok mellé olyan zenei csemegéket kínálnak, mint a Belmondo, az ILL Cows feat. Lez Carrera, a Manoya, a Good Time Boys és az Elefánt zenekar csütörtöktől vasárnapig este nyolc órától. Pénteken és szombaton pedig a Compact Disco lemezlovasa, Lotfi Begi szolgáltatja a zenét éjfélig. A sportrajongók is kiélvezhetik a pezsgő hangulatot anélkül, hogy lemaradnának a Forma-1 idei hazai futamairól, hiszen a fesztivál helyszínén LED falon követhetik a közvetítéseket.



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.