Gyerekekből merít erőt a tragikus sorsú műsorvezető

MTVA Dióssy Klári műsorvezető sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tíz éve annak, hogy Dióssy Klári leukémiában elveszítette kislányát, a négy és fél éves Adélt. Az MTVA műsorvezetője ma már képes beszélni a történtekről, sőt szívesen veszi magát körbe gyerekekkel, mert erőt adnak neki. Nemrég egy egész iskoláscsoportot kísért el Londonba - tudta meg a Life.hu.

Dióssy Klári maga is pedagógusként végzett, bár sosem dolgozott eredeti szakmájában. Szaktudását azonban most kihasználhatta, hiszen egy felsőtagozatos iskoláscsoportot kísért el Londonba. A műsorvezetőt imádják a gyerekek, de saját tragédiája miatt különösen nagy szüksége is van a kicsik társaságára.

Fotó: MTVA/Nagy Zoltán
Fotó: MTVA/Nagy Zoltán

"Olyan típus vagyok, aki arra lett kitalálva, hogy gyerekekkel legyen. Az én életemben ez mégis egy nagyon visszás adottság, hiszen a saját kislányomat, Adélt 10 éve elveszítettem leukémiában. Hosszú időnek kellett eltelnie, hogy a fájdalom ne törjön elő, amikor gyerekek közt vagyok, de mára eljutottam a gyásznak abba a fázisába, hogy megtanultam együtt élni a hiánnyal. Már erőt ad a kicsik társasága és nem az jut eszembe, hogy miért nem a sajátom ölel meg, vagy szól hozzám" - árulta el Klári, aki a tragédia miatt megijedt, amikor ráosztották az MTVA gyermeknapi műsorának házigazda szerepét. "Az adás előtt kicsit aggódtam, vajon jó döntés volt-e, hogy épp engem kértek fel, de rá kellett jönnöm, hogy csak kapok a gyerekektől és ez jót tesz nekem. Épp ezért ettől a londoni úttól sem féltem, szívesen voltam a diákokkal, akik ráadásul nagyon tisztelettudóak, kezelhetőek voltak. Fantasztikus élményekben volt részem, eljutottam a Stonehenge-hez, kompoztam hajnalban és persze a London Eye-on is megfordultam" - mesélt élményeiről a műsorvezető, aki nem zárja ki, hogy egyszer újra lesz saját gyermeke. "Ugyan egyelőre nem született második gyermekem, de elképzelhetőnek tartom, hogy újra anyuka leszek majd."

Az X-Faktor új zsűrijének szélsőséges az ízlésehttp://www.life.hu/legykepben/20130722-szelsoseges-iz-izlese-az-xfaktor-uj-zsurijenek.htmlÚjabb exvillalakó hagyja el az országothttp://www.life.hu/legykepben/20130723-vv-gigi-ex-villalako-angliaban-probal-szerencset.htmlBalhézott Éjjel-nappal Budapest Gáborhttp://www.life.hu/legykepben/20130725-gabor-az-ejjelnappal-budapest-sztarja-balheba-keveredett-egy-fovarosi-szorakozohelyen.htmlForma-1-esekhez épül be Mádai Vivienhttp://www.life.hu/legykepben/20130724-madai-vivien-magyar-musorvezeto-beepul-a-forma-1-egyik-csapataba.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.