Balhézott Éjjel-nappal Budapest Gábor

balhé Éjjel nappal Budapest verekedés sztár RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy szórakozóhelyen balhéba keveredett Gábor, az Éjjel-nappal Budapest sztárja - tudta meg a Life.hu.

Gábort kollégája, Nándi hívta el egy szórakozóhelyre, ahol egy asztalhoz került volt jegyesével, Enikővel.

Forrás: RTLKlub
Forrás: RTLKlub

Az erdélyi lánynak új barátja van, Bertalan, aki nem igazán szívleli elődjét. Gábor egy ideig tűrte, hogy provokolják, amikor viszont gyávának nevezte Enikő új pasija, akkor felment benne a pumpa és figyelmeztette a srácot, ha így folytatja, rossz vége lesz az estének. Enikő új párja viszont nem vette komolyan a tetovált sorozatszereplőt és tovább folytatta a gúnyolódást. Gábor erre egy pillanat alatt nekiugrott a bár kellős közepén. Az, hogy Berci megússza-e a provokációt ép bőrrel, még nem tudni.

Nyilvánosak a felsőoktatási felvételi ponthatárokhttp://www.life.hu/legykepben/20130724-nyilvanosak-a-felsooktatasi-felveteli-ponthatarok.htmlEgy edzést sem hagy ki Kammerer Zoltánhttp://www.life.hu/legykepben/20130723-kammerer-zoltan-haromszoros-olimpiai-es-haromszoros-vilagbajnok-kajakozo-egy-edzest.htmlCicciolina kissé kikerekedetthttp://www.life.hu/legykepben/20130723-cicciolina-staller-ilona-kikerekedett.htmlMagyar lány lett Miss Jamaicahttp://www.life.hu/legykepben/20130723-gina-hargitay-magyar-szarmazasu-szepseg-lett-miss-jamaica.htmlÁgyba vinnék VV Évát a rehabonhttp://www.life.hu/legykepben/20130724-vv-eva-egykori-villalakot-az-elvonon-is-kornyekezik-a-pasik.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.