Vádat emeltek a Katalint toplessben fényképező ellen

fotós fotósorozat Katalin hercegnő topless hercegnő Franciaország vádemelés Vilmos herceg nyaralás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vádat emeltek az ellen a fotós ellen, aki vélhetően a félmeztelenül napozó Katalin hercegnőről készült fotókat csinálta tavaly Franciaországban.

Az 1985-ben született francia fotóssal szemben már júniusban vádat emeltek - vált ismertté csütörtök este a nyomozással kapcsolatban jól értesült forrásokból. A hatóságok egy másik fotóssal szemben is eljárást folytatnak az ügyben, a fotókat közlő pletykalap, a Closer főszerkesztője, Laurence Pieau ellen pedig július elején emeltek vádat a képek miatt.
A lap szeptemberben közölte a félmeztelen hercegnőről készült felvételeket. Katalin és férje, Vilmos herceg nem sokkal később a magánszféra megsértése miatt büntetőfeljelentést tett a Párizs közeli Nanterre ügyészségén. A Closer megtagadta, hogy közölje, ki készítette a fotókat.

Forrás: AFP
Forrás: AFP


A hercegi pár polgári eljárást is indított a képek további közlésének megakadályozására, és meg is nyerte az ügyet.
A topless fotók megjelenése nagy botrányt kavart Nagy-Britanniában. Vilmos és Katalin egy magánbirtokon pihent Franciaországban, a fotókat nyilvánvalóan messziről, teleobjektívvel készítették. A képeket szeptemberben nemcsak a Closer közölte, hanem más európai pletykalapok is.
Katalin hétfőn hozta világra első gyermekét, György herceget, aki nagyapja és apja után a harmadik a brit trónörökösök sorában.

Forrás: MTI

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.