Kisgyermekként két foglalkozást tudott magának elképzelni Tompos Kátya, aki akkoriban a mondataiban az orosz és a magyar szavakat még rendre keverte - tudta meg a Life.hu.

A Valami Amerika második részének sztárja akkoriban királylányként vagy autószerelőként képzelte el a jövőjét, és sokféle dologban kipróbálta magát. A sokszínűség felnőttként is megmaradt az életében.

Forrás: Köntörfalak Produkció

"Rajzoltam, festettem, énekeltem és színészkedtem, gondoltam, valamelyik csak jó lesz" - nyilatkozta Kátya, aki végül a színpadon kötött ki, de a mai napig számos területen próbálgatja szárnyait: festeget, és hamarosan énekesnőként saját lemezzel jelentkezik.

Kátya nemcsak a munkában, hanem életvitelében is színesen él. "Az ember ételében kell, hogy legyen mindenféle szín, és ez azt jelenti, hogy mindenféle táplálékot eszik. Én meghallom a szervezetem hangjait, azt, hogy éppen mi esik jól, de azért kis tudatosság is van az étkezési szokásaimban" - árulta el a hamarosan 30 éves színésznő.

Vadállatot tartana az ismert énekeshttp://www.life.hu/legykepben/20130724-kiki-az-elso-emelet-egyuttes-enekese-ismet-vadallatra-vagyik.html Indiai zarándokútra készül Varga Viktorhttp://www.life.hu/legykepben/20130724-varga-viktor-magyar-enekes-arra-keszul-hogy-eljegyzi-kedveset.html Gyerekekből merít erőt a tragikus sorsú műsorvezetőhttp://www.life.hu/legykepben/20130725-diossy-klari-az-mtva-musorvezetoje-leokemia-miatt-elveszitette-a-kislanyat.html Vádat emeltek a Katalint toplessben fényképező ellenhttp://www.life.hu/legykepben/20130726-katalin-hercegno-topless-kepei-miatt-vadat-emeltek-a-fotos-ellen.html Lezuhant a magyar zenészhttp://www.life.hu/legykepben/20130726-paszinger-zoltan-a-mistery-gang-nagybogose-lezuhant-egy-setarepulovel.html