Jenson Button világbajnok Forma1 sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Life.hu is ott lehetett a Parlament Vadásztermében, ahol péntek este Jenson Button tiszteletére rendeztek állófogadást. A Forma1 világbajnoka testőrökkel és széles mosollyal érkezett és meglepő dolgot árult el a magánéletéről.

A nagy hőség ellenére is kedvesen, mosolyogva fogadta a kíváncsi tömeget Jenson Button, aki sikerei ellenére meglepően evilági figura: kedves, közvetlen és mosolygós. A fogadáson azt is elárulta, hogy meglehetősen különös módon lazít a világbajnoki futamok között.

AFP
AFP

"Talán furcsán hangzik, de amikor nincs verseny, én triatlonozással pihenek. Az sem kizárt, hogy egyszer ebben a sportágban is világbajnok leszek, mert igazi szenvedélyemmé vált. Ha véget ér a magyarországi verseny, három hét pihenő következik, akkor biztosan triatlon edzéseket fogok tartani"- mesélte Button, aki a fogadáson egy falatot sem fogyaszthatott az ínycsiklandó ételekből, és miután kedvesen mosolyogva pózolt a megjelentekkel és autogramokat osztott, testőreivel együtt elviharzott. A McLaren egyik embere elárulta, hogy azért kellett elsietnie, mert a versenyek miatt hajszál pontos menetrend szerint kell étkeznie, hogy a lehető legtökéletesebb formában legyen a hétvégi futamokon.

Megrettent a hírességtől a Voice versenyzőjehttp://www.life.hu/legykepben/20130724-berkes-oliver-a-voice-versenyzoje-temesvari-andrea-teniszezonovel-teniszezett-egy.htmlNem adják le az elhunyt színész filmjéthttp://www.life.hu/legykepben/20130726-nem-vetitik-le-az-elhunyt-james-gandolfini-szinesz-egyik-utolso.htmlNem tud parkolni, és rossz helyre állt Oláh Gergőhttp://www.life.hu/legykepben/20130710-olah-gergo-az-xfaktor-gyoztese-nyaralni-viszi-a-csaladjat.htmlIndiai zarándokútra készül Varga Viktorhttp://www.life.hu/legykepben/20130724-varga-viktor-magyar-enekes-arra-keszul-hogy-eljegyzi-kedveset.htmlGyerekekből merít erőt a tragikus sorsú műsorvezetőhttp://www.life.hu/legykepben/20130725-diossy-klari-az-mtva-musorvezetoje-leokemia-miatt-elveszitette-a-kislanyat.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.