A Life.hu sztárszerzője nyáron sem pihen, ha éppen nincs munka, akkor talál magának valami más elfoglaltságot. Ezúttal a tanulás mellett döntött.

A pszichológia szakon végzett televíziós úgy gondolja, hogy a folyamatos tanulással egy olyan célt állít maga elé, ami ugyan nem kötelező, de ha sikeres benne, akkor büszke lehet magára és ezzel boldoggá tudja tenni mindennapjait.

Fotó: Nánási Pál

"Munka szempontjából lazább a nyaram, de nem tudom végigutazgatni, azt nem tehetem meg. Ezért kitaláltam, hogy a szellememnek egy másfajta pihenés lehet a kihívás. Mivel évek óta bűntudatom volt, hogy elég rozsdás az angolom, ezért úgy döntöttem, hogy heti háromszor 4 órában gyötröm az agyamat azzal, hogy az angoltudásomat felhozzam. Ezzel párhuzamosan pedig a 2 éves coachingképzésnek is a végére értem, úgyhogy egy kicsit diák hangulatú nyarat csináltam" - mesélte a Life.hu sztárszerzője.

Az x-faktorosok egykori lélekmentora azt is elárulta, hogy nyelvtanulásának a fiai is örülnek, mert végre ők tudják kioktatni anyjukat, tekintve, hogy ők nagyon jól beszélnek angolul.Judyék bababarát kempingben nyaraltakhttp://www.life.hu/legykepben/20130726-judy-magyar-enekesno-a-groovehouse-sztarja-bababarat-kempingben-nyaral.html 38 halott az olaszországi buszbalesetbenhttp://www.life.hu/legykepben/20130729-sulyos-autobuszbaleset-tortent-vasarnap-keso-este-delolaszorszagban.html Császárral szült Kozma Orsihttp://www.life.hu/legykepben/20130729-kozma-orsi-magyar-enekesno-ikrei-csaszarmetszessel-szulettek-meg.html Elismerte a gondatlanságot a spanyol mozdonyvezetőhttp://www.life.hu/legykepben/20130729-elismerte-a-gondatlansagot-a-spanyol-mozdonyvezeto.html Nem vetkőztek a királynőkhttp://www.life.hu/legykepben/20130729-timar-brigitta-szepsegkiralyno-es-rakosi-annamaria-szepsegkiralyno-nem-valtak-meg.html