Meztelen képet osztott meg Marjai Judit

meztelen címlaplány nudista Marjai Judit
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Igazi szőke bombázó volt 16 évesen Marjai Judit, aki egy akkor készült meztelen fotót osztott meg magáról a legnagyobb közösségi oldalon- észlelte a Life.hu.

Az egykori címlaplány a kép készültekor, 16 évesen egy nudista jógatáborban áll egy sziklán meztelenül. Tökéletes, irigylésre méltó alakjával, és hosszú szőke hajával vélhetően a legtöbb férfi álma lehetett. Marjai Judit ma már fotósként dolgozik, de még mindig szenvedélyesen edz azért, hogy a lehető legjobb formában legyen.

Marjai Judit Facebook oldala
Marjai Judit Facebook oldala

A sztárok odavannak a szexuális szerepjátékokérthttp://www.life.hu/legykepben/20130730-voksan-virag-magyar-celeb-es-muller-attila-magyar-celeb-odavannak.htmlBikiniben feszítenek Sarka Katáékhttp://www.life.hu/legykepben/20130730-sarka-kata-magyar-celeb-es-szabo-zsofi-magyar-szineszno-bikiniben.htmlHosszú Katinka aranyérmes 200 méter vegyesenhttp://www.life.hu/legykepben/20130729-vizes-vb-hosszu-katinka-uszono-aranyermes-200-meter-vegyesen.htmlHamarosan utazhatunk a négyes metróvalhttp://www.life.hu/legykepben/20130729-jovo-tavasszal-mar-utasokat-szallit-a-negyes-metro.htmlNyaralással lepte meg szerelmét az énekeshttp://www.life.hu/legykepben/20130726-jos-magyar-zenesz-nyaralassal-lepte-meg-szerelmet-wellness-hotelbe-vitte.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.