Igazi szőke bombázó volt 16 évesen Marjai Judit, aki egy akkor készült meztelen fotót osztott meg magáról a legnagyobb közösségi oldalon - észlelte a Life.hu.

Az egykori címlaplány a kép készültekor, 16 évesen egy nudista jógatáborban áll egy sziklán meztelenül. Tökéletes, irigylésre méltó alakjával és hosszú szőke hajával vélhetően a legtöbb férfi álma lehetett. Marjai Judit ma már fotósként dolgozik, de még mindig szenvedélyesen edz azért, hogy a lehető legjobb formában legyen.

Marjai Judit Facebook oldala

A sztárok odavannak a szexuális szerepjátékokérthttp://www.life.hu/legykepben/20130730-voksan-virag-magyar-celeb-es-muller-attila-magyar-celeb-odavannak.html Bikiniben feszítenek Sarka Katáékhttp://www.life.hu/legykepben/20130730-sarka-kata-magyar-celeb-es-szabo-zsofi-magyar-szineszno-bikiniben.html Hosszú Katinka aranyérmes 200 méter vegyesenhttp://www.life.hu/legykepben/20130729-vizes-vb-hosszu-katinka-uszono-aranyermes-200-meter-vegyesen.html Hamarosan utazhatunk a négyes metróvalhttp://www.life.hu/legykepben/20130729-jovo-tavasszal-mar-utasokat-szallit-a-negyes-metro.html Nyaralással lepte meg szerelmét az énekeshttp://www.life.hu/legykepben/20130726-jos-magyar-zenesz-nyaralassal-lepte-meg-szerelmet-wellness-hotelbe-vitte.html