A párok előbb-utóbb eljutnak a kapcsolatukban arra a pontra, amikor nem árt megfűszerezni egy kis játszadozással a szexuális életüket. Voksán Virág és Müller Attila is benne vannak a merész erotikus kalandokban.

A szexi DJ és a sármos műsorvezető nagy egyetértésben beszéltek arról, hogy az intim pillanatok ilyenfajta felturbózása milyen izgalmas is tud lenni.

Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu, RTL Klub/Sajtóklub

Virág imád beöltözni párjának, és már most beszerzett egy szexi mikuláslány-ruhát, amit majd karácsonykor bevethet. Azt azonban nagyon fontosnak tartja, hogy a játékot mindkét fél élvezze."Úgy gondolom, hogy amíg a partnerünk azért veti fel a szerepjáték kérdését, mert minket akar elképzelni egy szerepben, addig ez teljesen jó és helyénvaló. Viszont attól a ponttól, amikor azt kérvényezi, hogy vegyél fel egy maszkot, egy parókát és fesd ki úgy magad, hogy felismerhetetlen legyél, akkor azt hiszem, ott már el kell kezdeni egy kicsit gyanakodni. Ebben az esetben már nem minket akar elképzelni egy adott helyzetben, hanem másvalakit képzel oda a helyünkre, elkezd vágyni egy harmadik személy után és ez már veszélyes lehet. Ezért fontos, hogy meghúzzunk egy határvonalat" - mesélte az egykori playmate.

Attila fantáziáját is megmozgatja egy szexi kosztüm, ám közel sem mindegy, hogy mivé alakul kedvese, a domina szerelésektől ugyanis kirázza a hideg.
"Izgalmas a változatosság és ez a vágy minden férfiban ott van. Kifejezetten kérnem eddig nem kellett a beöltözést. Szerintem ha a megfelelő partnerrel van együtt az ember, akkor ez természetes. Kedvenc jelmezem nincs, viszont nem szeretem az olcsó kinézetű gagyi darabokat és a latexcuccokat" - vallotta be a műsorvezető az RTL Klub reggeli műsorában.

Bikiniben feszítenek Sarka Katáékhttp://www.life.hu/legykepben/20130730-sarka-kata-magyar-celeb-es-szabo-zsofi-magyar-szineszno-bikiniben.html Kiírják a sorozatból az Éjjel-nappal Budapest sztárjáthttp://www.life.hu/legykepben/20130730-carlos-az-ejjelnappal-budapest-sztarja-kikerul-a-sorozatbol-nem-valt.html Hosszú Katinka aranyérmes 200 méter vegyesenhttp://www.life.hu/legykepben/20130729-vizes-vb-hosszu-katinka-uszono-aranyermes-200-meter-vegyesen.html Hamarosan utazhatunk a négyes metróvalhttp://www.life.hu/legykepben/20130729-jovo-tavasszal-mar-utasokat-szallit-a-negyes-metro.html Nyaralással lepte meg szerelmét az énekeshttp://www.life.hu/legykepben/20130726-jos-magyar-zenesz-nyaralassal-lepte-meg-szerelmet-wellness-hotelbe-vitte.html