Nékám Kristóf rosszfiú nők színész szereplő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hatalmas hullámvölgyek jellemzik Kristóf viszonyát a lányokkal, mert vagy nagyon szerelmesek belé, vagy elküldik melegebb éghajlatra. A jóképű macsó a Life.hu újságírójának bevallotta, ez a magánéletében sincs másképp.

Kristóf tisztában van vele, hogy odavannak érte a nők, és még azok is ajánlatokkal bombázzák, akiknek első látásra nem szimpatikus a viselkedése.

Forrás: RTL Klub
Forrás: RTL Klub

"Sok történetet tudnék mesélni, de talán a legextrémebb eset az volt, amikor egy szórakozóhelyen odajött hozzám egy lány, és elhordott mindenek, a szeméttől elkezdve nyomdafestéket nem tűrő jelzőkkel illetett. Mikor befejezte a mondandóját, közöltem vele, hogy hagyjon békén, menjen odébb. Erre hirtelen váltás következett, és azt kérdezte: nem tölteném-e nála az éjszakát. Az ajánlaton jót mosolyogtam és odébbálltam" - idézi fel a furcsa jelenetet Kristóf.
"A nők a mai társadalomban nem merik bevallani maguknak sem, hogy szeretik a rosszfiúkat, pedig amikor összeakadnak egy hozzám hasonló sráccal, nem tudnak ellenállni neki" - mosolygott Kristóf.
A sorozat macsója azt is elárulta, jobban szereti, ha ő hódíthatja meg a kiválasztott lányt, de ha valaki kedvesen leszólítja, benne van egy laza, kellemes beszélgetésben, amiből később bármi kialakulhat.

Zoltán Erika házassága még nem volt mélypontonhttp://www.life.hu/legykepben/20130729-zoltan-erika-magyar-enekesno-hazassaga-meg-sosem-kerult-melypontra.htmlElköltözött Budapestről Harsányi Leventehttp://www.life.hu/legykepben/20130729-harsanyi-levente-az-mtva-musorvezetoje-elkoltozott-budapestrol.htmlÚjabb riasztás a hőség miatthttp://www.life.hu/legykepben/20130801-az-orszagos-tiszti-foorvos-ismet-hosegriasztast-rendelt-el-pentektol-az.htmlAutószerelőnek készült Tompos Kátyahttp://www.life.hu/legykepben/20130726-tompos-katya-magyar-szineszno-gyermekkent-autoszerelonek-vagy-kiralylanynak-keszult.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.