A ValóVilág negyedik szériájának győztese úgy döntött, idén nyáron munka helyett a gasztronómiai élvezeteket választja. Esténként grill- és pörköltpartikat ad a barátainak - tudta meg a Life.hu.

Alekosz ügyesen gazdálkodott a tévéműsorokért kapott pénzzel, ennek köszönhetően ma már megengedheti magának, hogy munka nélkül töltse a nyarat.

Forrás: Alekosz

"Úgy döntöttem, idén nyáron nem vízparton süttetem a hasam, hanem esténként főzök-sütök a családnak és a barátaimnak, napközben pedig kiheverem az esti italozást. Az udvarban kialakítottam egy tűzrakó helyet, ahol kedvemre készíthetem el a finom ételeket. Tegnap este marhalábszárpörkölt volt, nokedlivel, tejföllel, rangosan elkészítve, tálalva. Mikor főzicskélek, szeretek a magam ura lenni. Ilyenkor én készítem elő a hozzávalókat és a barátnőmnek nincs más dolga, mint iszogatni és beszélgetni a vendégekkel. Mikor elkészülök, a társasággal együtt élvezem a pazar ízeket és a történeteimmel szórakoztatom az összegyűlteket. Büszke vagyok rá, hogy a meghívottak mindig elégedettek és még senki nem kapott gyomorrontást a főztömtől. Betty, a párom repetázni is szokott, ezért amióta a gasztronómia hónapjait éljük fölszedett 6 kilót. Teljesen át kell alakítani a ruhatárát. Én olyan 8-10 kiló pluszra számítok szeptemberre" - mesélte mosolyogva Alekosz.

 

Várnia kell a gyerekkel a műsorvezetőnőnekhttp://www.life.hu/legykepben/20130801-valko-eszter-az-rtl-klub-egykori-musorvezetoje-gyereket-szeretne-de.html Szétszedik a nők az Éjjel-nappal Budapest szereplőjéthttp://www.life.hu/legykepben/20130801-kristofot-az-ejjelnappal-budapest-szereplojet-szetszedik-a-nok.html Újra iskolapadba ül Szily Nórahttp://www.life.hu/legykepben/20130729-szily-nora-a-lifehu-sztarszerzoje-ismet-iskolapadba-ul.html VV Éva - túl híres vagyok, hogy árufeltöltő legyekhttp://www.life.hu/legykepben/20130802-vv-eva-egykori-villalako-a-karrierjet-tervezgeti-az-elvonon-hipermarketben.html Nagyon nehéz lett Lilu életehttp://www.life.hu/legykepben/20130802-lilut-nagyon-zavarja-x-faktoros-musorvezetotarsa-istenes-bence-allando.html Kibékült testvérével Fodor Zsókahttp://www.life.hu/legykepben/20130802-fodor-zsoka-a-baratok-kozt-magdi-anyusa-kibekult-venezuelaban-elo.html Ismét Bárdos András mondja a hírekethttp://www.life.hu/legykepben/20130801-bardos-andras-ismet-hiradot-vezethet-de-felesege-mate-kriszta-nelkul.html