halál emlékkoncert Sziget 2013 Cipő énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Miért kell ahhoz valakinek meghalnia, hogy egy ilyen koncert szülessen? - hangzott el a  kérdés az augusztus 5-én, a Szigeten megrendezésre kerülő Cipő emlékkoncert sajtótájékoztatóján - tudta meg a Life.hu.

Boros Lajos és Bochkor Gábor lesznek a Cipő emlékkoncert műsorvezetői a Sziget mínusz egyedik napján.A két nagyszájú műsorvezető kissé megszeppenve készül a rendkívüli koncertre.

Fotó: TV2
Fotó: TV2


"Leírom, mert itt szorongatja a torkom: készülünk a Cipő emlékkoncertre. Zenészek jönnek, akiknek valamilyen módon közük volt Cipőhöz, és választják ki a dalai közül a hozzájuk legközelebb állót.
A Republik csapata teljes hangszerarzenálban, és valami furcsa, szokatlan, meghatott és ünnepi lelkiállapotban kíséri a magyar popzene élvonalát, és Cipő, a mint egy költői gondolatokból és zenei fordulatokból alkotott asztráltest ott lebeg a Petőfi Csarnok termének mennyezete alatt.
Bár döng a basszus, szól a dob, és vinnyog a gitár, mi valahogy mégis lábujjhegyen közlekedünk, mint egy templomban.
Hétfőn este héttől pedig koncert a Hajógyári szigeten.
Bochival hozzuk a nagyon szűk összekötőszöveget és konferálást, és inkább vagyunk megszeppent és meghatott nézői az eseménynek, mint kormányosai és müezzinjei." -
írta ki gondolatait a közösségi oldalra Boros Lajos.

Cipő,Bódi László március 11-én, 47 évesen hunyt el szívbetegségben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.