A színésznőt könnyebb sérülésekkel szállították kórházba, miután elütötte egy autó. Barátnője és egyben kollégája, Jodie Foster sietett a segítségére.

Könnyebben megsérült Jamie Lee Curtis, amikor egy fekete Yukon SUV utasaként balesetet szenvedett. Egy BMW ugyanis belehajtott a kocsiba a trendi Venice Beach környékén. Jamie azonnal legjobb barátnőjét, Jodie Fostert tárcsázta, aki nyomban a baleset helyszínére sietett.

Forrás: AFP
Jamie Lee Curtis

A szemtanúk tanulsága szerint Jamie zaklatottnak tűnt, amint a rendőrökkel beszélgetett, és elmondta nekik, mi történt. Mindenhol törmelékek lepték el az utat, még a tűzoltók is kivonultak. A színésznő szerencsére pár karcolással megúszta az egészet, már otthon van - számol be a TMZ. Még egy embert bevittek a kórházba, az ő sérülései sokkal súlyosabbak.

Várnia kell a gyerekkel a műsorvezetőnőnekhttp://www.life.hu/legykepben/20130801-valko-eszter-az-rtl-klub-egykori-musorvezetoje-gyereket-szeretne-de.html Szétszedik a nők az Éjjel-nappal Budapest sztárjáthttp://www.life.hu/legykepben/20130801-kristofot-az-ejjelnappal-budapest-szereplojet-szetszedik-a-nok.html Újra iskolapadba ül Szily Nórahttp://www.life.hu/legykepben/20130729-szily-nora-a-lifehu-sztarszerzoje-ismet-iskolapadba-ul.html VV Éva - túl híres vagyok, hogy árufeltöltő legyekhttp://www.life.hu/legykepben/20130802-vv-eva-egykori-villalako-a-karrierjet-tervezgeti-az-elvonon-hipermarketben.html Nagyon nehéz lett Lilu életehttp://www.life.hu/legykepben/20130802-lilut-nagyon-zavarja-x-faktoros-musorvezetotarsa-istenes-bence-allando.html