VV Éva: túl híres vagyok, hogy árufeltöltő legyek

VV Éva hírnév elvonókúra Való Világ előadó karrier villalakó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A ValóVilág egykori Törtetője az elvonón is a karrierjét építgeti: hipermarketben nem akar robotolni, viszont előadásokat tartana egy egyetemen.

Ahogy a Life.hu is megírta, Baukó Éva most nem egy villába, hanem a rehabra költözött be. A Merényi Gusztáv Kórház addiktológiai osztályán kezelteti alkoholproblémáit és pánikbetegségét. A gyógyuláson kívül komoly tervei is vannak - számol be a Blikk.

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub

"Nem fogok elmenni egy hipermarketbe árufeltöltőnek, hiszen ahhoz elég híres vagyok. Nem azért, mert degradál a munka, hanem a ValóVilágnak köszönhetően szinte az egész ország megismert" - jelentette ki Éva, majd így folytatta: "A betegek között üzletemberek is vannak, például az egyik azt mondta, hogy szeptembertől tíz előadást is tarthatok egy egyetemen. Emellett pedig a barátnőmnek hajhosszabbító-stúdiója van, neki is tudnék segíteni, ez a munka meglepően jól fizetne." Az egykori villalakó a médiában való elhelyezkedést sem temette el. Éva egyébként a hírek szerint egyre jobban érzi magát a pszichiátrián, már vásárolni és bulizni is kiengedik az orvosok.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.