A színész felesége, aki első közös gyermeküket várja, nyolchónapos terhesen is gyönyörű és üde.

Milyen szép és csinos Alec Baldwin felesége! Hilaria jelenleg a nyolcadik hónapban van, de a hasán kívül máshova nem hízott egy grammot sem. A 29 éves jógaoktatóként tevékenykedő szépség elárulta, hogyan tartja karban magát még várandósan is.

Forrás: AFP
Hilaria és Alec

A legfontosabb, hogy minden nap tornázik. Így fogalmazott: "Terhesség alatt rengeteg változáson megy keresztül a nők teste és meglepő dolgok is jöhetnek. Száraz bőr, terhességi csíkok, hasonlók. Azt hiszem, az én bőröm azért olyan szép még most is, mert amint teherbe estem, beszereztem egy csomó kakaóvajat." Az 55 éves Alec büszke lehet, hogy ilyen tip-top neje van! A színésznek van már egy tini lánya Kim Basingertől: a 17 éves Ireland, aki most a modell szakmában forog.

 

Főszakácsnak állt Alekoszhttp://www.life.hu/legykepben/20130802-alekosz-a-valovilag-negyedik-szeriajanak-gyoztese-egesz-nyaron-foz.html Lakberendezőnek tanult az egykori megasztároshttp://www.life.hu/legykepben/20130802-szabo-eszter-enekesno-egykori-megasztaros-lakberendezonek-tanult.html Kiszel Tünde is felköszöntötte Vili bácsithttp://www.life.hu/legykepben/20130805-kiszel-tunde-es-a-baratok-kozt-ket-sztarja-varkonyi-andras.html Harmadfokú hőségriadó vanhttp://www.life.hu/legykepben/20130805-csutortok-ejfelig-harmadfoku-hosegriadot-rendelt-el-az-orszagos-tiszti-foorvos.html Borzalmas anyós volt Gór Nagy Máriahttp://www.life.hu/legykepben/20130802-gor-nagy-maria-szineszno-borzalmas-anyos-volt.html