A forró júliusi napokon igazi sztárdömping volt a Zamárdiban található Művészüdülőben. Kiszel Tünde és a Barátok közt két sztárja is felbukkant - tudta meg a Life.hu.

Kiszel Tünde évek óta rendszeresen Zamárdiban nyaral, és a Barátok közt színésze Vili bácsija, azaz Várkonyi András is igyekszik minden évben eltölteni pár  napot a művészüdülőben. Az idén itt ünnepelte 65. születésnapját, amin nem csak Tünde, de kollégája, a sorozatban Lacit alakító Tihanyi Tóth Csaba is felköszöntötte. A színész Szántódon tölti az egész nyarat, így semmiképpen sem hagyhatta ki, hogy ne kívánjon boldog születésnapot a februárban életmentő szívkoszorúér műtéten átesett Vili bácsinak.
"Egy üveg finom borral jött át Csaba felköszönteni Vili bácsit, aki szintén itt, az üdülőben pihen, ahol én is" - tudtuk meg Tündétől.

Forrás: Kiszel Tünde

Borzalmas anyós volt Gór Nagy Máriahttp://www.life.hu/legykepben/20130802-gor-nagy-maria-szineszno-borzalmas-anyos-volt.html Tiszta apja Bochkor Gábor kislányahttp://www.life.hu/legykepben/20130805-apjara-utott-bochkor-gabor-es-varkonyi-andrea-kislanya-nori.html Hosszú Katinka aranyérmes 400 méter vegyesenhttp://www.life.hu/legykepben/20130804-vizes-vb-hosszu-katinka-aranyermes-400-meter-vegyesen.html Így nosztalgiázik Temesvári Andreahttp://www.life.hu/legykepben/20130801-temesvari-andrea-teniszezono-wimbledonba-jar-nosztalgiazni.html Hajmeresztő dolgokat művel Marót Viki kisfiahttp://www.life.hu/legykepben/20130729-marot-viki-a-nova-kultur-zenekar-enekesnoje-kisfia-testi-epsege.html Világbajnok a magyar férfi vízilabda-válogatotthttp://www.life.hu/legykepben/20130804-vizes-vb-2013-vilagbajnok-a-magyar-ferfi-vizilabdavalogatott-barcelonaban.html