Hajdú Steve feleségével pár napot töltött a Balatonnál, ahol szerettek volna elrejtőzni a kíváncsi tekintetek elől. A Heti hetesből ismertté vált színész kitalálta, hogy naptejjel és búvárszemüveggel álcázza majd magát - tudta meg a Life.hu.

A házaspár szereti az aktív pihenést, ezért a strandon sem a hasukat süttették, hanem röplabdáztak, vízibicikliztek és gumicsónakban eveztek. Esténként pedig vacsoracsatát rendeztek a barátokkal.
"Balatonfüred mellett pihentünk pár napot a barátainknál, és próbáltuk túlélni a hőséget a tó hűs habjai között. Mivel kevés időnk jutott nyáron pihenésre, ezt az öt napot szerettük volna a világtól elbújva tölteni. A strandon kitaláltam, hogy bekenem a testem és az arcom naptejjel, sőt még egy búvárszemüveget is felhúztam, hogy biztos ne ismerjenek fel, de szerintem így még jobban kitűntem a tömegből. Így is volt, aki rám köszönt"- nevetett Steve.

Forrás: Hajdu Steve

"Este, amikor lement a nap, mindig készítettünk valami finom, roston sült ételt a barátokkal és pontoztuk az aznapi szakács teljesítményét. Büszke vagyok rá, hogy a feleségem különlegesen pácolt marhahúsa nyerte a legízletesebb flekken díját, és ő kapta a társaságtól a nyertesnek járó badacsonyi bort" - mesélte a színész.

Világsztárral vacsorázott a szépségkirálynőhttp://www.life.hu/legykepben/20130806-kocsis-korinna-szepsegkiralyno-eva-longoriaval-a-szuletett-felesegek-sztarjaval-vacsorazott.html Vadállatot tartana az ismert énekeshttp://www.life.hu/legykepben/20130724-kiki-az-elso-emelet-egyuttes-enekese-ismet-vadallatra-vagyik.html Színészlegendával áll színpadra Dér Henihttp://www.life.hu/legykepben/20130730-der-heni-magyar-enekesno-bodrogi-gyula-magyar-szinesszel-jatszik-egyutt.html Halálba ugrott a tűz elől a nyolcadikrólhttp://www.life.hu/legykepben/20130806-szornyethalt-egy-ember-miutan-a-tuz-elol-menekulve-kiugrott-a.html Ikergyermekei anyját gyászolja Szellő Istvánhttp://www.life.hu/legykepben/20130806-iker-gyermekei-alen-es-manna-anyjat-gyaszolja-szello-istvan-az.html