Világsztárral vacsorázott a szépségkirálynő

Vacsora jótékonysági rendezvény világsztár szépségkirálynő Kocsis Korinna Eva Longoria Marbella
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Eva Longoriával, a Született feleségek sztárjával vacsorázott egy jótékonysági rendezvényen Kocsis Korinna, a botrányos szépségkirálynő.

Kocsis Korinna annak ellenére királynői életet él, hogy saját akaratából nem került korona a fejére. Olyan eseményeken és olyan társaságban vesz rész, amelyekre csak a legkiváltságosabbak jutnak el.

Forrás: Facebook/Kocsis Korinna
Forrás: Facebook/Kocsis Korinna


"Vasárnap este részt vettem a Global Gift Gala'jótékonysági esten Marbellán, melynek sztárvendége és fő támogatója az idei évben is Eva Longoria volt. Az esemény előtt egy zártkörű fogadáson vettünk részt, ahol személyesen is megismerkedhettem a hollywoodi sztárral! Majd később a vacsoránál is érdekes dolgokról beszélgettünk. Persze angol nyelven és tolmács nélkül. Hihetetlenül elbűvölő, kedves és fantasztikus energiával megáldott embert ismertem meg Évában, akivel ha minden igaz, még fogunk találkozni" - tette közzé a rendkívüli hírt és a közös fényképet a közösségi portálon.

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]
Kövesd a Life.hu-t a Facebookon is!


Cikkek, információk, nyereményjátékok, szavazások, horoszkópok és galériák. Kövesd a Life.hu-t a Facebookon is, ha nem akarsz lemaradni semmiről!


IRÁNY A FACEBOOK ÉS A LIFE.HU OLDAL



Vadállatot tartana az ismert énekeshttp://www.life.hu/legykepben/20130724-kiki-az-elso-emelet-egyuttes-enekese-ismet-vadallatra-vagyik.htmlLemondott a luxusról a teniszezőnőhttp://www.life.hu/legykepben/20130802-szavay-agnes-teniszezono-lemondott-a-kulfoldi-luxusrol-itthon-segit-a.htmlSzínészlegendával áll színpadra Dér Henihttp://www.life.hu/legykepben/20130730-der-heni-magyar-enekesno-bodrogi-gyula-magyar-szinesszel-jatszik-egyutt.htmlIkergyermekei anyját gyászolja Szellő Istvánhttp://www.life.hu/legykepben/20130806-iker-gyermekei-alen-es-manna-anyjat-gyaszolja-szello-istvan-az.htmlÉvekig várhat az örökségre Komár László özvegyehttp://www.life.hu/legykepben/20130806-komar-laszlo-2012ben-halt-meg-de-meg-nem-tuztek-ki.htmlMindjárt apa lesz Alec Baldwinhttp://www.life.hu/legykepben/20130805-alec-baldwin-felesege-hilaria-nyolc-honapos-terhesen-is-fitt-es.htmlNem kivételezik gyermekeivel a színészhttp://www.life.hu/legykepben/20130731-pinter-tibor-magyar-szinesz-nem-kivetelezik-gyermekeivel.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.