A nagy melegben csoda, hogy nem kapott hőgutát a politikus, aki a korábbi feleségére, Krisztinára a megszólalásig hasonlító fekete bombázóval, az új barátnőjével fesztiválozott.

Schmuck Andor új barátnőjével, a 21 éves Lindával érkezett a Sziget mínusz egyedik napjára, mégpedig fekete zakóban és nyakkendőben. A fiatal lány, akivel másfél éve alkotnak egy párt és néhány hét ismeretség után összeköltöztek, Andornál  lazábban öltözött a forró nyári estén.

Fotó: Life.hu

"Késve kezdődött és elhúzódott az utolsó megbeszélésem, nem volt időm hazamenni átöltözni. Az öltöny pedig szakmai ártalom, hozzászoktam. A hangulat annyira fergeteges volt, hogy nem is éreztem a forróságot. Jó buli volt, mélyen tisztelem Gerendait, hogy megszervezte ezt a Cipő emlékkoncertet" - magyarázta Schmuck, aki állítólag nősülni készül.
"A családtól azt tanultam: az embernek vagy igaza van, vagy boldog akar lenni. Én boldog akarok lenni. Ha Linda szeretné, akkor elveszem feleségül, de egyelőre nincs erről szó" - osztotta meg velünk a korábban egy vörössel együtt élő politikus.

Világsztárral vacsorázott a szépségkirálynőhttp://www.life.hu/legykepben/20130806-kocsis-korinna-szepsegkiralyno-eva-longoriaval-a-szuletett-felesegek-sztarjaval-vacsorazott.html Vadállatot tartana az ismert énekeshttp://www.life.hu/legykepben/20130724-kiki-az-elso-emelet-egyuttes-enekese-ismet-vadallatra-vagyik.html Lemondott a luxusról a teniszezőnőhttp://www.life.hu/legykepben/20130802-szavay-agnes-teniszezono-lemondott-a-kulfoldi-luxusrol-itthon-segit-a.html Színészlegendával áll színpadra Dér Henihttp://www.life.hu/legykepben/20130730-der-heni-magyar-enekesno-bodrogi-gyula-magyar-szinesszel-jatszik-egyutt.html Halálba ugrott a tűz elől a nyolcadikrólhttp://www.life.hu/legykepben/20130806-szornyethalt-egy-ember-miutan-a-tuz-elol-menekulve-kiugrott-a.html Ikergyermekei anyját gyászolja Szellő Istvánhttp://www.life.hu/legykepben/20130806-iker-gyermekei-alen-es-manna-anyjat-gyaszolja-szello-istvan-az.html Mindjárt apa lesz Alec Baldwinhttp://www.life.hu/legykepben/20130805-alec-baldwin-felesege-hilaria-nyolc-honapos-terhesen-is-fitt-es.html