Az énekes egy luxushajón fog énekelni a közönségnek nyolc hónapon keresztül.

Elhajózik Magyarországról Ádok Zoli. Még a 2007-es Csillag születikben tűnt fel, majd 2 éve hazánkat képviselte az Eurovíziós Dalfesztiválon, mára pedig befutott előadó lett - írja a Bors. Most mégis búcsúzik hazájától.

Forrás: adokzoli.hu

A popsztárt három másik énekessel választották ki, hogy a Celebrity Eclipse nevű luxushajón énekeljen nyolc hónapon át. "Egy óriási produkciós hálózat szervezi az utat. Komoly meghallgatásokon vettem részt Amerikában, amelyeken végül kiválogattak." A hajó a hónap végén indul, addig az énekesnek sok mindenkitől el kell búcsúznia, például a Madách társulatától is. "Nagyon fog hiányozni a Heródes című darabban játszott szerepem. Szerencsére az igazgató, Szirtes Tamás elengedett, és szeretettel vár vissza" - mondta a lapnak Zoli, aki nem panaszkodhat: a hajón szép fizetésre számíthat majd. Közben világot is lát: körbeutazza Európát és átszeli az Atlanti-óceánt.

 

Extrém ruhában szigetelt az újdonsült feleséghttp://www.life.hu/legykepben/20130806-galambos-dorina-a-mrs-colombo-egyuttesenekesnojepely-barna-felesege-neon-szinekben.html Szerelmes évfordulót ünnepelt az énekesnőhttp://www.life.hu/legykepben/20130805-szekeres-adrienn-enekesno-15-hazassagi-evfordulojat-unnepelte.html Feléli tartalékait Szebeni Istvánhttp://www.life.hu/legykepben/20130805-szebeni-istvan-egykori-hirados-meg-mindig-munkanelkuli-feleli-tartalekait.html Talpig öltönyben fesztiválozott a politikushttp://www.life.hu/legykepben/20130806-schmuck-andor-oltonyben-fesztivalozott-a-politikus-uj-baratnojevel-lindaval.html Hőség - piros figyelmeztetést adtak kihttp://www.life.hu/legykepben/20130807-szerdara-mar-az-egesz-orszagra-a-legmagasabb-foku-piros-figyelmeztetest.html