Komoly fenyegetést kapott Cristofel. A ValóVilág ötödik szériájának macsója nagyon megijedt, azonnal a rendőrséghez fordult - írja a Blikk.

Cristofel feljelentést tesz a fenyegetés miatt. "Nem gondoltam, hogy idáig fajul a dolog, de úgy tűnik, valakinek nagyon a bögyében vagyok" - kezdte az egykori villalakó. Minden úgy kezdődött, hogy vasárnap délután a barátnőjével és a kutyájával elment az Omszki-tóra.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

"Tangó belement a vízbe, hogy hűsöljön kicsit, mi pedig a parton álltunk, amikor arra jött egy kisebb társaság, és belénk kötöttek. Elkezdtek gúnyolódni rajtam, majd a barátnőmet, Vivient piszkálták. De amikor láttuk, hogy teljesen felesleges vitatkozni, eljöttünk" - mesélte Cristofel. Ezzel nincs vége. Hamarosan a Facebook-oldalára érkezett egy levél, amelyben az egyik férfi, aki szintén a társaság tagja volt, halálosan megfenyegette az egykori valóságshow-sztárt. Azt írta, fejbe lövi, ha nem vesz vissza magából. Ekkor Cristofel elment a 13. kerületi rendőrkapitányságra, ahol azt javasolták neki, hogy e-mailben tegyen feljelentést.

 

Megtámadta a rák Dustin Hoffmanthttp://www.life.hu/legykepben/20130807-dustin-hoffman-szinesz-daganatos-betegseget-sikeresen-kezeltek.html Szellő István: "Felnevelem a gyerekeimet"http://www.life.hu/legykepben/20130806-szello-istvan-az-rtl-klub-hiradosa-par-nap-szabadsagot-kert.html Világsztárral vacsorázott a szépségkirálynőhttp://www.life.hu/legykepben/20130806-kocsis-korinna-szepsegkiralyno-eva-longoriaval-a-szuletett-felesegek-sztarjaval-vacsorazott.html Horror - kisfiúkat fojtott meg egy elszökött pitonhttp://www.life.hu/legykepben/20130806-ket-kisfiut-megfojtott-almaban-egy-allatkereskedesbol-megszokott-piton-kanadaban.html Vadállatot tartana az ismert énekeshttp://www.life.hu/legykepben/20130724-kiki-az-elso-emelet-egyuttes-enekese-ismet-vadallatra-vagyik.html