A rekkenő nyári hőségben a horgászatot választotta a sajtótájékoztató helyett Tátrai Tibor gitáros, pedig a Skorpió együttes 40. évfordulójára készül a Rockünnep a Tabánban című rendezvény keretén belül - tudta meg a Life.hu.

Frenreisz Károly és csapata vidáman nosztalgiáztak a régi időkről és ugyanolyan bulit ígérnek augusztus 19-re, mint amilyenek a régi rockkoncertek voltak a Tabánban.

Forrás: MTI/Beliczay László
Frenreisz Károly

"A koncert főpróbáját Tihanyban tartottuk, a testvéremről elnevezett Bujtor István Színpadon. Megható élmény volt a Balaton partján színpadra lépni, ahol a bátyám mindig otthon érezte magát. A koncert olyan jól sikerült és annyian eljöttek, hogy úgy döntöttünk, a  40 éves évfordulónkat a Tabánban, Budapest rockszentélyében ünnepeljük, mert ott lehetőségünk van egy nagy rockpiknikre. A gitárvirtuóz Tátrai Tibusz nem hagyhatta ki a mai horgászatot, de a koncerten természetesen velünk lesz. A nemzeti ünnep előestéjén sörrel, WC-vel és jó hangulattal várjuk a közönséget" - tervezget Frenreisz.

Naptejjel álcázta magát Hajdu Stevehttp://www.life.hu/legykepben/20130806-hajdu-steve-szinesz-a-balatonon-nyaralt.html Agyi infarktust kapott Nótár Mary édesanyjahttp://www.life.hu/legykepben/20130808-agyi-infarktust-kapott-notar-mary-a-zambo-jimmydijas-enekesno-.html Nem Szellőre bízta volna az árvákat az édesanyahttp://www.life.hu/legykepben/20130808-nem-szellore-bizta-volna-gyerekei-neveleset-az-edesanya-szello-istvan.html Robbanás Óbudán - Két holttestet találtakhttp://www.life.hu/legykepben/20130807-robbanas-obudan-talaltak-egy-holttestet-a-mentoalakulatok-a-tormelekek.html Búcsúzik a színháztól és hazájától Ádok Zolihttp://www.life.hu/legykepben/20130807-adok-zoli-enekes-elhagyja-a-szinhazat-es-hazajat-mert-hajon.html Erős Antónia vágta fel az ország cukormentes tortájáthttp://www.life.hu/legykepben/20130807-az-orszag-tortaja-2013-magyarorszag-tortaja-milotai-mezes-grillazstorta.html