Születés anyakönyvi kivonat műsorvezető Peller Mariann gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szőke műsorvezető januárban adott életet első babájának, Kornélnak, de a kisfiút még mindig nem sikerült anyakönyveztetni egy átgondolatlan lépés miatt.

Mariann imádja az anyaságot és szülése óta csak a kisfiának él, azonban a 7 hónapos csöppséget még mindig nem sikerült anyakönyveztetni. A kalamajkáról a Mokka stúdiójában mesélt az újdonsült anyuka.

Forrás: Story4 TV
Forrás: Story4 TV

Peller Mariann megmutatta kisfiát. Kattints a tündéri fotóért!

"Lehet, hogy erre sokan nincsenek felkészülve, de amikor a párok bejelentik, hogy szeretnének összeházasodni és ki kell tölteni a papírokat, akkor megkérdezik tőlük, hogyan fogják majd hívni a gyerekeket. Én nem is emlékszem rá, mit mondtam, de nyilván azt, hogy a párom nevét viselje. A várandósság alatt eszembe se jutott, hogy ez megtörtént vagy az, hogy esetleg változtatnánk a néven. Az én drága uram karácsony tájékán mondta azt, hogy ő nagyon örülne, ha az én nevemet is viselné a baba, mert biztosan apukám is örülne, ha továbbvinné a nevet legalább ez a fiúcska, ha már neki két lánya van. A kórházba már úgy mentünk be, hogy természetesen Juni-Peller lesz a gyerek neve, de amikor a szülés után az önkormányzatra be kellett menni a papírokért, ott közölték, hogy nem adhatják neki azt a nevet, mert korábban mást nyilatkoztunk. Ezért elindult még akkor a procedúra, ami azóta is tart. Azt hiszem, már van róla egy igazolásunk, de az anyakönyv még nem készült el, úgyhogy azt is meg kell még szerezni" - mesélte Mariann.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.