Nem terhes, csak meghízott Jennifer Aniston

buli terhesség házasság Justin Theroux hízás pletyka Jennifer Aniston
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő cáfolta a terhességéről szóló pletykákat. Állítása szerint csak kikerekedett egy kicsit.

Jennifer Aniston nem terhes - ezt maga a színésznő jelentette ki, miután megunta, hogy a fél világ ezt találgatta mostanában. Ahogy a Life.hu is megírta, a híresség legújabb filmje premierjén jelent meg egy lila ruhában, ami érdekesen állt rajta, mintha gömbölyödött volna a pocakja.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A ruha, ami a pletyka-lavinát elindította

A Jóbarátok sztárja egy interjúban most leszögezte: csak felszedett pár kilót, szerinte ezért gondolhatták sokan, hogy babát vár. A 44 éves színésznő Justin Theroux menyasszonya, és terhességénél jobban már csak arra várunk, hogy összeházasodjanak. Megvolt rá az esély, hogy az elmúlt hétvégén, Justin 42. születésnapján összekötik az életüket, lagzi azonban mégsem volt, csak buli.

Jennifer Aniston smink nélkül is bámulatos - Fotóhttp://www.life.hu/szepulj/20130805-jennifer-aniston-szineszno-smink-nelkul-pozol-sztarfodraszaval-es-igy-is.htmlGömbölyödik Jennifer Aniston pocakjahttp://www.life.hu/szorakozz/20130802-jennifer-aniston-szineszno-kis-pocakkal-jelent-meg-legujabb-filmje-bemutatojan.htmlHázasnak érzi magát Jennifer Anistonhttp://www.life.hu/szeress/20130729-jennifer-aniston-szineszno-elmeselte-hogy-mi-a-helyzet-kozte-es.htmlJennifer Aniston nem akarja látni az anyjáthttp://www.life.hu/anyaskodj/20130726-jennifer-aniston-szineszno-nem-akarja-latni-az-anyjat-az-eskuvojen.htmlJennifer Aniston szexi miniben - fotóhttp://www.life.hu/szepulj/20130722-jennifer-aniston-szineszno-szexi-miniszoknyaban-mutogatta-formas-combjait.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.