gyengénlátó Krizbai Teca bicikli énekesnő Balaton
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Krizbai Teca, a Csillag születik produkció döntőse szobabiciklin edz a Balaton körüli túrára, amikor gyengénlátóként csak a hátsó ülésen kerekezheti körbe a tavat - tudta meg a Life.hu.

Az énekesnő hiába is szeretne biciklizni, egyedül nem tud neki indulni. Ő és néhány sérült társa most egy remek lehetőséget kapott, hogy tandembiciklik segítségével kipróbálhassák, milyen két keréken a világ.

Forrás: Kék-Ezüst Kommunikáció
Forrás: Kék-Ezüst Kommunikáció

"Bár eddig nem sokszor ültem tandembiciklin szeretem a biciklizést, azt az érzést, amikor teljesen egy másik emberre bízom magam. Már most nagyon készülök a túrára: otthon szobabiciklizni szoktam, így remélem, jól fogom majd bírni a távot. Igaz, én csak egy napig tudok a csapattal tartani, így is igazi kihívás lesz számomra. A tandembiciklikkel való túrázás során teljes bizalmat kell kialakítani a vezetővel, hiszen ő irányít, ő diktálja a tempót, ő adja az instrukciókat. Jó lenne, ha minél többen megtapasztalnák, milyen különleges kapcsolat alakul ki két ember között egy ilyen program során, mert így a külvilág talán könnyebben tudná megérteni és elfogadni a látássérült embereket a mindennapokban is" - magyarázta Teca, aki a táv letekerése után a Balatonalmádi Borfesztiválon lép fel.

Nincs anyakönyvezve a műsorvezető kisfiahttp://www.life.hu/legykepben/20130812-peller-mariannn-musorvezeto-januarban-szuletett-kisfiat-meg-nem-anyakonyveztek.htmlNagyszínpadban reménykedik Zalatnay Saroltahttp://www.life.hu/legykepben/20130812-zalatnay-sarolta-enekesno-nagyszinpadrol-almodik.htmlSztárügyvédet fogadott Bándy Kata gyilkosahttp://www.life.hu/legykepben/20130813-pentek-laszlo-bandy-kata-gyilkosa-kirugta-regi-ugyvedjet-es-ujat.htmlPákó kis híján belefulladt a Balatonbahttp://www.life.hu/legykepben/20130813-pako-nigeriai-szarmazasu-enekes-szorfozni-ment-a-balatonba-majdnem-belefulladt.htmlElhunyt Vukán György zeneszerzőhttp://www.life.hu/legykepben/20130813-elhunyt-vukan-gyorgy-kossuth-es-erkel-ferencdijas-zongoramuvesz-zeneszerzo-72.htmlMeghalt a holland herceghttp://www.life.hu/legykepben/20130812-johan-friso-holland-herceg-masfel-evnyi-koma-utan-meghalt.htmlFérje az ország előtt köszöntötte Póth Diáthttp://www.life.hu/legykepben/20130808-poth-dia-mukorcsolyazonot-ferje-gyepes-gabor-focista-az-orszag.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.