gyilkosság Tuza Péter kirúgás ügyvéd Bándy Kata bíróság Péntek László elsőfokú ítélet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Péntek László kirúgta eddigi ügyvédjét, és felkérte védelmére dr. Tuza Pétert, a Zsanett-ügyben elhíresült szakembert.

Új ember védi Bándy Kata gyilkosát - tudta meg a Blikk. A lap információi szerint dr. Tuza Péter, a Zsanett-ügyben elhíresült ügyvéd lesz Péntek László ügyvédje. Azt nem tudni, mennyiért vállalta el a munkát. A jogász szűkszavúan csak ennyit közölt: "Az összeg védői titok lenne. Mindenkire rábízom, hogy eldöntse, mennyire motivál engem a pénz."

Fotó: Tuba Zoltán [origo]
Fotó: Tuba Zoltán [origo]

Péntek László

"A stratégiámmal kapcsolatban nem szeretnék az újságon keresztül üzengetni a bíróságnak, így csak annyit mondok, hogy van. Egy teammel dolgozunk ezen az ügyön" - mesélte Tuza Péter, aki már meglátogatta ügyfelét. Péntek László tavaly júliusban ölte meg a rendőrségi pszichológust Pécsett. Korábban beismerte a gyilkosságot, de tagadta, hogy a nőt brutálisan bántalmazta és megerőszakolta volna. Ahogy a Life.hu is beszámolt róla, áprilisban életfogytig tartó fegyházra ítélte a bíróság elsőfokon. A régi, kirendelt ügyvéd, dr. Solymos Sára hétfő reggelig azt hitte, hogy másodfokon is ő képviseli majd a férfit, de aztán a bíróságról felhívták, és közölték vele, megszűnt a megbízatása. Azt, hogy pontosan miért történt a váltás, ő maga sem tudta megmondani.

Verték a börtönben Bándy Kata gyilkosáthttp://www.life.hu/legykepben/20130613-pentek-laszlot-bandy-kata-gyilkosat-rabtarsai-megvertek-a-pecsi-bortonben.htmlÉletfogytiglanit kapott Bándy Kata gyilkosahttp://www.life.hu/legykepben/20130405-p-laszlot-tenyleges-eletfogytig-tarto-fegyhazbuntetessel-sujtotta-a-birosag-bandy.htmlBándy Kata testét összeharapdálta a gyilkosahttp://www.life.hu/legykepben/20130221-bandy-kata-testet-osszeharapdalta-a-gyilkosa.htmlMegszólalt Bándy Kata gyilkosahttp://www.life.hu/legykepben/20130220-p-laszlo-bandy-kata-gyilkosa-megszolalt-a-letiltott-interjuban-beszelt.htmlElismerte bűnösségét Bándy Kata gyilkosahttp://www.life.hu/legykepben/20130218-p-laszlo-elismerte-bandy-kata-megoleset.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.