Világsztárokkal bulizott Zimány Linda

modell ismertség Zimány Linda filmbemutató afterparty
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Zimány Linda egy amerikai filmpremieren igazi hollywoodi nagyágyúkkal bulizott - tudta meg a Life.hu.

Linda nemrég megnyerte a Las Vegasban rendezett Tropic Beauty modellkereső versenyt, és ugyan a koronája Amerikában maradt, ezért egy percig sem bánkódott. Szerződések sora várja a tengerentúlon, és az egycsapásra ismertté vált szőke szépség azóta is kapja a nívós amerikai eseményekre a meghívókat. Legutóbb egy Los Angeles-i mozikomplexumban vehetett részt egy filmpremieren.

Forrás: Zimány Linda Facebook oldala
Forrás: Zimány Linda Facebook oldala

"Fantasztikus estében volt részem, ugyanis múlt héten meghívást kaptam a Regal Cinemas L.A. Live Stadiumba, a Lee Daniels által rendezett The Butler című film premierjére. A rendezvényen találkozhattam John Cusackkel, Cuba Gooding Jr.-ral, Terrence Howarddal, Lenny Kravitzcel és még rengeteg nagy névvel, akik a filmben szerepelnek és megjelentek az afterpartyn" - újságolta Linda a közösségi oldalon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.