visszaélés munkakapcsolat csalás R. Kárpáti Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
R. Kárpáti Péter megdöbbent, amikor kiderült: nevével egy egynapos, 3900 forintos mesterkurzust reklámoznak. A szakma felháborodott a hirdetésen.

Visszaéltek R. Kárpáti Péter nevével. A Barátok közt egykori Berényi Andrása munkakapcsolatban állt a Thália Tanodával. Az intézmény kuponos oldalon mindössze 3900 forintért hirdetett egy egynapos, jobban mondva háromórás mesterkurzust a színész vezetésével. Az eredeti ár 9000 forint lett volna. "Most csak 3900 forintért - valósítsd meg az álmaidat, 1 napos színészképző mesterkurzus felnőtteknek R. Kárpáti Péter vezetésével" - szólt a hirdetés, amelynek szövege így zárult. "Figyelj, éld át, tanulj és indulj el a színészi pálya rögös útján!"

Fotó: TV2
Fotó: TV2

Nem csoda, hogy a szakma teljesen felháborodott a hirdetés szövegét látva. Ki tudja, mit gondolnak az arcát adó színészről. R. Kárpáti Péter a BorsOnline-nak azt mondta, nem tudott az egészről, de már intézkedett, levetette a reklámot és ősztől megválik az intézménytől. "Szép reményekkel indult, de ennek vége. Kizárólag olyan helyen oktatok, ahol megvannak a megfelelő feltételek. Valóban volt egy megállapodásom a tanoda művészeti vezetőjével arról, hogy az arcommal reklámozhatják az iskolát, de ennek a reklámnak a tartalmáról nem tudtam."

Kirabolták Kárpáti Rebeka szépségkirálynőthttp://www.life.hu/legykepben/20130712-karpati-rebeka-miss-universe-hungary-2013-lekeste-a-balaton.htmlSzépségversenyt nyert R. Kárpáti Péter lányahttp://www.life.hu/legykepben/20130622-miss-universe-hungary-cimet-nyert-karpati-rebeka-r-karpati-peter.htmlA TV2-höz igazol R. Kárpáti Péter?http://www.life.hu/legykepben/20130418-r-karpati-peter-a-baratok-kozt-egykori-sztarja-a-joban.html50 évesen 50 milliót bukott R. Kárpáti Péterhttp://www.life.hu/legykepben/20130414-r-karpati-peter-magyar-szinesz-50-evesen-50-millio-forintot.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.