Egy nappal a baleset előtt kezdte az ivást a szlovák milliomosnő

baleset szlovák tragédia M3-as autópálya
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már augusztus 20-án déltájban sörözött és borozott az a szlovák milliomosnő, aki tavaly augusztus 21-én közlekedési balesetet okozott, amelyben négy ember halt meg.

Eva Rezesová vallomásában azt állítja, csak a baleset után húzta meg vodkásüveget, de a Blikk információi szerint a nyomozati anyagokban nem ez szerepel. Nemcsak a négy ember életét követelő baleset után, hanem már előtte való nap is ivott a szlovák milliomosnő, akinek felelőtlen magatartása miatt négy ember vesztette életét az M3-as autópályán.

A bulvárlap azt írja, a nőtől kétszer vért vettek, egyszer pedig vizeletmintát, de az idő előrehaladtával érdekes módon folyamatosan nőtt a véralkoholszint. A lap belgyógyász szakértője szerint ez akkor lehetséges, ha a gyomorban még nem szívódott fel minden elfogyasztott alkohol. A nő véralkoholszintje egyébként közepesen ittas állapotot jelzett. Állítólag még előző nap elkezdte az italozást Szlovákiában és feltételezhetően folyamatosan ivott. Volt férje szerint nála már ittas állapotban jelent meg, mielőtt továbbindult volna Magyarországra. A per augusztus 27-én kezdődik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.