Hadas Krisztina, a népszerű újságíró és tévés ma már boldog házasságban, kiegyensúlyozott életet él, de elárulta: nem volt ez mindig így.

Hadas Kriszta nem feledkezett el arról, milyen nehéz volt egyedül felnevelnie első gyermekét, ezért írt egy könyvet, amivel támogatást próbál nyújtani a hasonló cipőben járó anyukáknak.

Fotó: Hirling Bálint - Origo

"A nagylányomat kisebb-nagyobb megszakításokkal 10 évig neveltem egyedül, amíg nem jött a férjem, aki a nevelőapja lett. Nem felejtettem el, milyen volt az az időszak, elég meghatározó volt számomra. Utálom, amikor azt mondják, valósítsd meg önmagad, menj el salsázni és ehhez hasonlók. Túl földhözragadt vagyok ahhoz, hogy ezek kapaszkodót jelentsenek számomra. Egyedülállóként a harmónia valamennyire fenntartható, de sajnos ez a világ nem úgy van berendezkedve, hogy ezt az ember emelt fővel képes legyen végigcsinálni, és közbe még szeresse is magát" - osztotta meg véleményét a Forró nyomon főszerkesztője az RTL Klub reggeli műsorában.

Meghalt Sipos Edit vízilabdázóhttp://www.life.hu/legykepben/20130814-sipos-edit-vilag-es-europabajnok-vizilabdazo-sulyos-betegseg-utan-rakban.html Laky Zsuzsi második babáját várjahttp://www.life.hu/legykepben/20130814-laky-zsuzsi-egykori-europa-szepe-ismet-babat-var.html Legyőzte az agyrák a híres dobosthttp://www.life.hu/legykepben/20130814-jon-brookes-a-the-charlatans-dobosa-44-evesen-meghalt.html Koós János elárulta boldog házasságának titkáthttp://www.life.hu/legykepben/20130812-koos-janos-enekes-42-eve-al-hazassagban-elarulta-titikat.html Betiltották a rovarirtó nevű rockzenekarthttp://www.life.hu/legykepben/20130813-schuster-lorant-pmobil-egyuttes-koncert-a-budapest-parkban-augusztus-19en.html Vasárnap lesz Palácsik és Vajna esküvőjehttp://www.life.hu/legykepben/20130814-palacsik-timea-es-andy-vajna-eskuje-amerikaban-lesz-antonio-banderas.html