Andy Vajna és Palácsik Tímea jó másfél éve egy pár. Kapcsolatukat vasárnap hivatalossá teszik.

Úgy tűnik, nem lesz igazuk az ellendrukkereknek, és a nagy korkülönbség ellenére is örök hűséget fogad egymásnak Andy Vajna és Palácsik Tímea. A pár egyik ismerőse a Life.hu-nak megerősítette, hogy vasárnap esküvő lesz az Egyesült Államokban, amelyre Andy Vajna barátai közül kikerülő ismert magyar politikus nem utazik ki. A Life.hu úgy tudja, Rogán Antalt meghívták.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

Vajna és Palácsik kapcsolata másfél éve kezdődött, a hírek szerint Andy Vajna 2012 tavaszán kérte meg Palácsik Tímea kezét, és azon a nyáron költöztek össze. Azóta rendszeresen szerepelnek együtt és külön-külön is a sajtóban. Nemrég kisebb botrányt okozott, amikor napvilágra kerültek az egyik nyári fesztiválon készült fotók. Ezeken Palácsik Tímea egy ismeretlen férfit ölelgetett. Andy Vajna nem sokkal az eset után azt nyilatkozta, megbízik menyasszonyában, és felfedte a fiatalember kilétét. A következő nagy fesztiválon, a Szigeten már szinte minden nap együtt jelentek meg. A Life.hu riportere megkérdezte tőlük, mikor lesz az esküvő, de Palácsik Tímea akkor még azt válaszolta: "Akkor, amikor neked". Riporterünk esküvője négy éve volt.

A fesztiválon készült teljes riportot nézd meg itt:

 

Andy Vajna megbízik menyasszonyábanhttp://www.life.hu/legykepben/20130716-andy-vajna-filmes-producer-tovabbra-is-megbizik-menyasszonyaban-palacsik-timeaban.html Megküzdött a túlélésért Andy Vajnahttp://www.life.hu/legykepben/20121115-andy-vajna-magyar-szarmazasu-producer-megkuzdott-a-rakkal.html Andy Vajna milliókat költ Palácsik Tímeárahttp://www.life.hu/legykepben/20121006-milliokat-koltott-andy-vajna-kedvesere-palacsik-timeara-30-szuletesnapja-alkalmabol.html Sugárzik róluk a boldogság! Remekül néz ki Andy Vajna és Palácsik Tímeahttp://www.life.hu/szeress/20120914-sugarzik-roluk-a-boldogsag-remekul-nez-ki-andy-vajna-es.html Nászúton van Andy Vajna és Palácsik Tímea?http://www.life.hu/legykepben/20120808-andy-vajna-es-palacsik-timea-kulfoldre-utaztak.html Damu Roland teljesen kiakadt Andy Vajna szerelmi vallomásánhttp://www.life.hu/legykepben/20120807-damu-roland-kiakadt-a-bortonben-amikor-olvasta-andy-vajna-szerelmi.html Andy Vajna végre megszólalt: "Szeretem Palácsik Tímeát"http://www.life.hu/legykepben/20120805-andy-vajna-vegre-bevallotta-hogy-szereti-palacsik-timeat-es-boldogok.html Összeköltözött Andy Vajna és Palácsik Tímeahttp://www.life.hu/legykepben/20120731-osszekoltozott-egy-berelt-luxusvillaba-andy-vajna-es-kedvese-palacsik-timea.html