A sportolótól a MÁV visszakérte azt a lakást, amit a 10 évvel ezelőtti olimpiai eredményéért kapott. Bárdosi méltatlannak tartja a kialakult helyzetet és úgy érzi, saját klubja átverte - tudta meg a Life.hu.

Az olimpiai ezüstérmes birkózónak újra kell kezdenie az életét, mert úgy tűnik, jelenlegi lakásából költöznie kell. "Az 'olimpiai lakásból', ahol eddig boldogan éltem, pár héten belül ki kell költöznöm. Az egykori klubom, a BVSC szponzora, a MÁV úgy döntött, hogy visszaveszi tőlem a tíz évvel ezelőtt felajánlott ingatlant - mondta a sportoló.

Forrás: RTLKLUB

"Természetesen felkínálták nekem a lakást megvételre, a mostani értékén, amit méltatlannak tartok. Amikor egy évig ingyen dolgoztam a klubnak, akkor abban állapodtunk meg, hogy ez beszámítják az ingatlan árába. Most azonban kiderült, hogy ezt az ígéretüket nem tartják be. Szomorúan vettem tudomásul, hogy mivel nincs pénzem a lakás megvásárlására, költöznöm kell. Rosszkor jön nekünk ez a változás, mert épp a gyermekvállaláson gondolkozunk a feleségemmel" - mesélte szomorúan Bárdosi, aki a SportKlub Dodzsem52 című műsorában mesél a részletekről.

Hajdú Péter kikapott egy világszépéthttp://www.life.hu/legykepben/20130814-hajdu-peter-yu-wenxiaval-2012es-miss-worldel-fotozkodott.html Friss! Újabb botrány Hujber körülhttp://www.life.hu/legykepben/20130815-hujber-ferenc-ujabb-balheja-nem-adott-ki-a-szinhaz-es.html VV Ági babalábat mutatotthttp://www.life.hu/legykepben/20130815-szogeczki-agi-vv-agi-megmutatta-kisfia-patrick-apro-labacskajat.html Lali odavan a fiatal műsorvezetőérthttp://www.life.hu/legykepben/20130814-az-ejjelnappal-budapest-lalija-odavan-adaert-a-reflektor-musorvezetoert.html Keleti Andrea sanyargatja magáthttp://www.life.hu/legykepben/20130814-keleti-andra-oktoberi-kurtoskalacs-fesztival-haziasszonya-lesz-elotte-mar-koplal.html