csőd utazás utazási iroda felfüggesztés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Best Reisen Utazási Iroda Kft. pénteken felfüggesztette utazási tevékenységét - mondta Zám Tibor, az utazási cég vezetője.

Az eddigi információk szerint már a cég által üzemeltetett pénteki charterjáratot sem indították el. A cég hivatalos közleményt adott ki a Facebook-oldalán, mely így szól:

Tisztelt Utasaink!

Sajnálattal tájékoztatjuk Önöket hogy a Best Reisen 2013 augusztus 16. naptól nem tudja folytatni utazásszervezői tevékenységét.

A magyar utazási piacot öt éve sújtó válság rendkívüli módon sújtotta az iparágat, így bennünket is. Különösen nagy veszteségeink keletkeztek az egyiptomi és tunéziai utazások terén, mivel 2011 januárja óta politikai válság sújtotta a két észak-afrikai desztinációt, amelyek tradicionális a legerősebb, forgalmunk többségét adó úti céljaink voltak. A szűkülő piac, a csökkenő fizetőképes kereslet, a kiélezett konkurencia-harc és a folyamatos árháború nem teszik lehetővé a gazdaságos működést. A folyamatos működés pénzügyi gfeltételei már nem biztosíthatóak.

Az általunk biztosított vagyoni letét összege 1,3 Mrd Ft, amely fedezi a külföldön tartózkodó utasaink hazautaztatását és az el nem utazottak teljes kártérítését. A Biztosítótársasággal haladéktalanul felvesszük a kapcsolatot és minden szükséges információt, adatot, egyéb segítséget megadunk a helyzet megnyugtató rendezéséhez.

Kérjük, hogy kárigényükkel mielőbb keressék meg a QBE Insourance (Europe) Limited Magyarországi Fióktelepe Ügyfélszolgálatát (1143 Budapest, Stefánia u 51, telefon (06-1)460 1400, e-mail: info@hu.qbe.com.)

A kialakult helyzetért szíves elnézésüket és megértésüket kérjük

Best Reisen Utazási Iroda

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.