Eltűnés miatt keres a rendőrség egy dorogi testvérpárt: a 14 éves Szabó Alexandrát és a 11 éves Szabó Angelikát.

A testvérek 2013. augusztus 15-én délután Dorogról ismeretlen helyre távozott, azóta életjelet nem adott magáról - írja a police.hu, ahol a fotót is láthatsz róluk, leírást is adott a testvérekről.

Az idősebb lány, Szabó Alexandra körülbelül 160 centi magas, molett testalkatú, váll alá érő, barna hajú, barna szemű. Fülei fejhez simulóak, hasán műtéti heg található. Eltűnésekor piros szabadidő nadrágot, fehér rövid ujjú pólót és vékony barna kabátot viselt. Bokáig érő, vajszínű, fűzős cipő volt rajta.
A fiatalabb lány Szabó Angelika körülbelül 140 cm magas, normál testalkatú, váll alá érő, szőkés barna hajú, zöld szemű. Eltűnésekor bordó rövidnadrágot, rózsaszín hosszú ujjú pólót, lila pulóvert és fekete szandált viselt.

A Dorogi Rendőrkapitányság a lakosság segítségét kéri Szabó Alexandra és Szabó Angelika megtalálásában. Kérik, hogy amennyiben valaki érdemleges információval rendelkezik velük kapcsolatban, haladéktalanul értesítse a rendőrséget a 107-es vagy a 112-es segélyhívók valamelyikén!

Eltűnt gyerekek: 14 000 kiskorút kerestek tavaly hazánkban - Mi áll az eltűnések mögött?http://www.life.hu/anyaskodj/20120718-eltunt-gyerekek-14-ezer-kiskorut-kerestek-tavaly-hazankban-mi.html