Détár Enikő először nyilatkozott arról, hogyan érzi magát és mit csinált azóta, hogy Rékasi Károllyal bejelentették, a házasságuk véget ért.

Állítása szerint jól van Détár Enikő, aki Rékasi Károllyal idén májusban egy közleményben tudatta a nyilvánossággal, hogy házasságuk 29 év után véget ért.

Fotó: Mudra László - Origo
A fotó Szily Nóra korábbi interjújához készült

A színésznő először nyilatkozott az eddigieknél bővebben arról, hogyan telt neki az elmúlt időszak. A Blikknek elárulta, hogy szinte az egész nyarat munkával töltötte eddig. "Számomra ez most egy nagyon dolgos időszak, de ezt egyáltalán nem bánom. Örülök, hogy ennyi elfoglaltságom van, még akkor is, ha olykor elfáradok a nagy rohanásban" - mondta a lapnak. Elárulta azt is, hogy amikor csak teheti a fiával csobbannak együtt egy aquaparkban, vagy a barátaival tölti az idejét. Volt férjéről ennyit mondott: "Karival tartjuk a kapcsolatot, de mindketten a saját feladatainkra koncentrálunk. Én a magam részéről jól vagyok."

Megerősítették a nehézségek Détár Enikőthttp://www.life.hu/legykepben/20130628-detar-eniko-magyar-szinesznonek-edesanyja-gyuruje-ad-erot.html Megviseli válása Détár Enikőthttp://www.life.hu/szeress/20130528-detar-eniko-magyar-szinesznot-megviseli-valasa.html 60 milliós házzal száll ki a házasságból Détárhttp://www.life.hu/legykepben/20130527-detar-eniko-szineszno-es-rekasi-karoly-szinesz-valasa-utan-detar.html Válik Rékasi Károly és Détár Enikőhttp://www.life.hu/legykepben/20130521-valik-rekasi-karoly-szinesz-es-detar-eniko-szineszno-29-ev.html