szépségkirálynő Dubaj elefánt botrány reklámfilm
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Különleges partnert kapott Kocsis Korinna egy reklámfilmben, amely egy dubaji tévécsatornának készült.

"Korinna a kanapén ülve eszi a pattogatott kukoricát, és nézi a televíziót, amikor Viki a háta mögül ormányával belenyúl a vödörbe, majd szétszórja a kukoricát a földre" - mesélt a különleges kampányfilmről Eötvös Susy cirkuszigazgató a Blikknek.

Forrás: Facebook/Kocsis Korinna
Forrás: Facebook/Kocsis Korinna

Igen, egy elefánttal szerepel néhány jelenetben Kocsis Korinna, aki néhány hónapja azzal robbantott ki botrányt, hogy élő adásban adta vissza a Miss World Hungary közönségdíjasának járó koronát. A lány azóta egyszer nyilatkozott a történtekkel kapcsolatban, méghozzá a legnagyobb közösségi portálon. Az már biztos, hogy szeptemberben pert indítanak ellene a verseny szervezői, de ő addig is éli az életét: dolgozik, gálaestekre jár. Legutóbb egy ilyen alkalommal beszélgetett Eva Longoriával is, akivel, ha minden igaz, még találkozni fog.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.